Witam
W związku ze zmianą planów i niestety brakiem czasu na radość z posiadania 911 rozważam sprzedaż mojego 996.2 4S.
Poniżej podstawowe informacje dotyczące auta i zdjęcia.
Porsche 996.2 4S
Rok produkcji: 2003
I rejestracja: 12.2003 (Japonia)
I rejestracja w PL: 04.2017
VIN: WP0ZZZ99Z4S600236
Przebieg: 68 000 km,
Auto bezwypadkowe.
Auto sprowadzone z Japonii przez Pana Krzysztofa – KIMBEX.
Samochód ma wiele wlepek japońskich, jest książka oryginalna japońska oraz instrukcja + japońska książka przeglądów okresowych (potwierdzenia przebiegów) + założona „polska” książka serwisowa, dwa kluczyki.
Po sprowadzeniu auta zrobiłem przegląd u Pana Marka w Warszawie na ulicy Chełmżyńskiej.
Wymienione zostały wszystkie płyny i filtry i ogólny przegląd.
Oprócz tego wymieniłem przednie opony na nowe z homologacją Porsche.
Na tunelu środkowym było kilka rys (standard) co mnie bardzo denerwowało i został on obszyty oryginalną skórą nappa z oryginalnym wzorem szwów na wzór oryginalnego pakietu skórzanego Porsche.
Felgi zostały poddane profesjonalnej renowacji i pomalowane na czarno z polerowanym rantem (lakier został usunięty chemicznie, pomalowane na czarno, wypolerowany rant i na koniec pomalowane lakierem bezbarwnym). Oczywiście dekielki z logo 4S w kolorze srebrnym też są 😊
Auto zostało poddane profesjonalnej usłudze detailingowej (korekta lakieru, powłoka kwarcowa, mycie i zabezpieczenie tapicerki skórzanej).
Jeżeli ktoś szuka takiego auta i jest zainteresowany proszę o informację na priv lub tel: 600-933-922
Więcej zdjęć mogę dosłać mailem
Cena – 160.000pln – umowa kupna-sprzedaży.
Póki co zamieszczam tylko na forum - za dwa tygodnie pewnie wyląduje na mobile.de