Oglądałem go i jeździłem. Samochód w dobrym stanie. trochę odprysków się znajdzie na samochodzie, czasami nawet głębokie po kamieniach. Na zdjęciach wygląda lepiej ale tak to bywa (patrz fotoshop). Silnik suchy, równo chodzi. Drzwi pasażera robione - prawdopodobnie zawias był uwalony lub mocno wgnieciony. Tamteż można znaleźć najwiecej "farby" ponad 500 mikronów. Zmieniarka nie działa. Tzn... Niby działa ale powiedzmy szczerze, że to ostatnie jej chwile:) Z resztą właściciel wspominał o tym. Podejrzewam, że trzeba liczyć się z wymianą. Chyba, że ktoś porobi zimne luty i styki ale to tylko chwilówka... Opony - wymiana. Gość dosyć sympatyczny, bodajże Mariusz. Można się targować a nawet zostawić w rozliczeniu. Chciałem sam go wziąć ale nie dogadaliśmy się cenowo. Aha... Nie podłączałem go pod kompa, więc może jeszcze coś wyskoczyć. Wiedziałem, że się nie dogadamy, więc dalej nie grzebałem. Zdrowy egzemplarz - podnośnik jest tam do dyspozycji. Warto zrobić sobie wycieczkę i zobaczyć. Weź ze sobą dobry miernik lakieru, bo mój szwankował lekko a oni tam mają jakieś dziwne...
Pozdrawiam.