Nr klubowicza: 459
explosiv napisał(a):
Organizuje ktos moze jakas wieksza lawete na auta w obie strony gdzie moglbym dopchnac moja jedenastke ? Najlepiej 3 miasto.
Mogę ogarnąć lorę z 3miasta już to przerabiałem, na tą chwilę miałem jechać lawetą z dwoma autami, ale jak się uzbierać 7 aut to malina. Ja na tę chwilę mam dwa. Kto chętny niech pisze.
Nr klubowicza: 442
sokół napisał(a):
explosiv napisał(a):
Organizuje ktos moze jakas wieksza lawete na auta w obie strony gdzie moglbym dopchnac moja jedenastke ? Najlepiej 3 miasto.
Mogę ogarnąć lorę z 3miasta już to przerabiałem, na tą chwilę miałem jechać lawetą z dwoma autami, ale jak się uzbierać 7 aut to malina. Ja na tę chwilę mam dwa. Kto chętny niech pisze.
Ok to na te chwile bylyby 3 auta 1. Sokół 2.Mhl07 3.Explosiv
Wiec szukamy jeszcze 4 aut z 3 miasta do transportu
Nr klubowicza: 459
explosiv napisał(a):
sokół napisał(a):
explosiv napisał(a):
Ok to na te chwile bylyby 3 auta 1. Sokół 2.Mhl07 3.Explosiv
Wiec szukamy jeszcze 4 aut z 3 miasta do transportu
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Tak jak mówisz ale nie 4 a 5 auta bo mamy 8 miejsc.
Mam już pierwszą ofertę chcą 14500 za lorę 8 aut co daje 1800zł, duży przeskok bo w 2016 płaciliśmy 12500. Ale wiadomo wszystko idzie do góry, plus tym razem kierowca ma dłuższy przestój bo 4 dni.
Małe sprostowanie mam nową ofertę na 1650zł od auta i myślę, że to jest dobra cena.
Nr klubowicza: 143
Bardzo proszę wpisywać się na listę na forum by było widoczne dla uczestników kto jedzie + podawanie rozmiaru i ilości koszulek. Proszę także nie zapomnieć o wpłatach po 250 zł od osoby na konto klubu . Dziękuję .
Nr klubowicza: 615
1. Kimbex 1 osoba ( XL ) > rezerwacja opłacona 2. Sokół 2osoby (L x1) > Nieopłacone jeszcze i rezerwacja w Tiergarten. 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL ) Jeszcze nie Opłacone - Rezerwacja Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , ! ) Jeszcze nie Opłacone - Rezerwacja Am Tiergarten
Bardzo proszę wpisywać się na listę na forum by było widoczne dla uczestników kto jedzie + podawanie rozmiaru i ilości koszulek. Proszę także nie zapomnieć o wpłatach po 250 zł od osoby na konto klubu . Dziękuję .
1. Kimbex 1 osoba ( XL ) > rezerwacja opłacona 2. Sokół 2osoby (L x1) > Nieopłacone jeszcze i rezerwacja w Tiergarten. 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , ! Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten
1. Kimbex 1 osoba ( XL ) > rezerwacja opłacona 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , ! Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten
1. Kimbex 1 osoba ( XL ) > rezerwacja opłacona 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , M Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 7. Pepe27 2 osoby ( XL , L Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten
1. Kimbex 1 osoba ( XL ) > rezerwacja opłacona 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , M Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 7. Pepe27 2 osoby ( XL , L Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten
8.Orzech22 1 osoba (M Męskie) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten
1. Kimbex 1 osoba ( XL ) > rezerwacja opłacona Hotelik u SABINE SCHMITZ 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , M Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 7. Pepe27 2 osoby ( XL , L Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 8.Orzech22 1 osoba (M Męskie) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 9. Micho3 2 osoby (XL i L męskie) Rezerwacja opłacona, Hotel Am Tiergarten
Nr klubowicza: 456
1. Kimbex 2 osoby ( XL + L ) > rezerwacja opłacona Hotelik u SABINE SCHMITZ 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , M Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 7. Pepe27 2 osoby ( XL , L Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 8. Orzech22 1 osoba (M Męskie) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 9. Micho3 2 osoby (XL i L męskie) Rezerwacja opłacona, Hotel Am Tiergarten 9.marcel44 2 osoby ( XL ; XL ) Rezerwacja w toku 10.marcel44 2 osoby ( L ; XL ) Rezerwacja w toku
Koszt kolacji łącznie z dowolną ilością napojów także alkoholowych to 60 euro od osoby i tutaj proszę tych chętnych którzy piszą się na kolację o wpłaty 260 zł na konto klubu Porsche z adnotacją KOLACJA SABINE SCHMITZ i ilość osób gdyż nie będę tym razem zbierał i pilnował płatności na miejscu. Zapisy do końca kwietnia !
Kolejną niespodzianką jest kilka wolnych 2 osobowych pokoi w przydomowym hoteliku w którym mieszka na co dzień Sabine w miejscowości Barweiler ok. 7 km od toru Nurburgring więc jeśli są chętni na nocleg w tym klimatycznym miejscu ( tutaj także będziemy jedli wspomnianą kolację ) to bardzo proszę o wysłanie zgłoszenia wyłącznie na mój adres kimbex@kimbex.pl Cena za noc to 125 euro za pokój 2 osobowy ze śniadaniami .
Ilość pokoi ograniczona a obiekt wygląda tak jak na zdjęciach
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
1. Kimbex 2 osoby ( XL + L ) > rezerwacja opłacona Hotelik u SABINE SCHMITZ 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , M Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 7. Pepe27 2 osoby ( XL , L Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 8. Orzech22 1 osoba (M Męskie) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 9. Micho3 2 osoby (XL i L męskie) Rezerwacja opłacona, Hotel Am Tiergarten 9.marcel44 2 osoby ( XL ; XL ) Rezerwacja w toku 10.marcel44 2 osoby ( L ; XL ) Rezerwacja w toku 11. miamiblue 2 osoby (L; XS ) Rezerwacja opłacona Hotelik u SABINE SCHMITZ
1. Kimbex 2 osoby ( XL + L ) > rezerwacja opłacona Hotelik u SABINE SCHMITZ 2. Sokół 2osoby (L x1) > Opłacona i rezerwacja w Tiergarten. (Lora Gdynia) 3. moon48 2 osoby (M i damska M) > rezerwacja w PCP opłacona oraz rezerwacja w Am Tiergarten zrobiona 4. Explosiv & mhl07 (L i L) rezerwacja oplacona Am tiergarten (Lora Gdynia) 5. Pepe27 3 osoby ( L,L,XL Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 6. Pepe27 2 osoby ( XL , M Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 7. Pepe27 2 osoby ( XL , L Męskie ) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 8. Orzech22 1 osoba (M Męskie) Rezerwacja PCP Opłacone - Hotel Am Tiergarten 9. Micho3 2 osoby (XL i L męskie) Rezerwacja opłacona, Hotel Am Tiergarten 9.marcel44 2 osoby ( XL ; XL ) Rezerwacja w toku 10.Mateusz91krk - jedna osoba (L) rezerwacja PCP opłacone, kolacja u Sabine opłacona, hotel w toku. 11. miamiblue 2 osoby (L; XS ) Rezerwacja opłacona Hotelik u SABINE SCHMITZ 12. LukaszPn 2 osoby (XL męska i L damska) Rezerwacja i kolacja u Sabine opłacona, Hotel Am Tiergarten