Witam serdecznie,
Mam do zaoferowania oryginalne felgi marki BBS. Trafiły w moje ręce niestety w skutek pomyłki ponieważ poprzedni właściciel twierdził, że pasują do pojazdów marki BMW (miały jeździć w przerobionym e30 z względu na unikalność, wytrzymałość i małą wagę). Felgi jednoczęściowych w rozmiarze 16x7,5" et23 przód i 16x8,5" et15 tył rozstaw oczywiście 5x130 . Dwie były delikatnie krzywe, ale zostały profesjonalnie wyprostowane w warsztacie Panów Mrozińskich w Częstochowie (godni polecenia profesjonaliści i pasjonaci szeroko znani w środowisku). Felgi miałem oddać do renowacji, ale uważam że przyszły właściciel też to może zrobić wybierając chociaż by inny kolor felg. Niestety komplet nie posiada dekli (z moich informacji wynika, że dekle pasują od tego typu felg dedykowanych do BMW i Audi). Szczegółowe zdjęcia oczywiście mogę wysłać na maila. Ewentualny kontakt oczywiście mailowo i telefonicznie 603559976. Cena z racji stanu to 1800zł do sporej negocjacji (ewentualna zamiana na ciekawe 5x120 16").