Nr klubowicza: 362
Time to Next Level... ...18 lat jeżdżenia po asfalcie, żeby człowiek zrozumiał, że chce trochę po piasku gdzieś w Zachodniej Azji Niebawem soczysty materiał... Work in progress...
Odgrzebałem się z wszystkich projektów Torowe 944 gotowe
Dakar No.5 Apocalypse jedzie na raptora
Teraz całą uwagę skupiam na Dakar Rally No.6
Pierwszy etap za mną. Aktualnie przygotowuje budę do wstawienia klatki i wzmocnień. Zawieszenie w trakcie składania, adaptery i wzmocnienia już się docinają Felgi jeszcze nie jestem pewien czy docelowo Fuchsy czy na 15 nie przeskoczyć wyjdzie w praniu jak go postawie na kołach ze zmodyfikowanym zawieszeniem. Sporo pracy przede mną, postaram się na bieżąco coś wrzucać
Powoli do przodu. Aktualnie pracujemy nad karosierią i zawieszeniem. Przygotowuję budę pod wstawienie klatki. Odelżyłem karoserię, mam zamontowany dach z laminatu, drzwi pokrywa silnika również z laminatu. Blotniki chyba zostawie oryginalne, muszę je tylko nieco podciąć. Mam klaposzybę z poliwęglanu ale muszę ją nieco zmodyfikować, żeby upchnąć koła zapasowe. Muszę dokupić poszerzenia 924 Monte Carlo. Może ma ktoś na zbyciu? Niedługo wrzucę materiał z zawieszeniem
Skompletowałem wszystkie graty, rozbieram budę. Docinam kilka detali na CNC, muszę trochę pociąć, trochę pospawać, trochę powiercić, następnie klatka...
Niestety nie udało mi się wystawić żadnego mojego uterenowionego Porsche na Airwater ale myślę, że następnym razem mi się uda. W tym samym czasie musiałem odwiedzić siedzibę firmy K-jet Killers aby odebrać już moje ex auto 924 Dakar No4., gdyż nowy właściciel (Cary Fukunaga, amerykański reżyser i producent filmowy - ten od Jamesa Bonda "No Time to Die") zażyczył sobie ich zestaw w aucie. Wszystko poszło sprawnie. Zestaw KJ Killers będę również montował w moich trzech kolejnych projektach. Porsche Dakar Rally No.6, które buduję na rajd Dakar Classic, Porsche Dakar Apocalypse, oraz Porsche 924 Dakar No.7... Nowy właściciel No.4 montuje na dachu namiot i będzie podróżował autem po europie. Do sprzedania nadal moje auto 924 Dakar No3. Stay in touch! Work in progres... :😈😎😈
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Jak dobrze pójdzie to go tym tygodniu postawię na kołach Muszę jeszcze z jedno swoje Porsche sprzedać bo mi się budżet na logistykę nie spina, albo sponsora poszukać