Nr klubowicza: 724
Śniadanie i Gablota wraca do Warszawy, w tę niedzielę pierwszy event w sezonie. Byłem w zeszłym roku i było bardzo fajnie, luźny spot z dobrą organizacją i w ciekawym miejscu.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Tym razem Prosiaki zostały w garażu. Na spot YTW pojechałem Lotusem. Udało nam się zrobić największy dotychczasowy zlot Lotusa w Polsce Na następny spot Youngtimer Warsaw, który będzie 11 września przyjadę moim Porsche Safari Dakar albo 951 3.0 16v Turbo , ktoś chętny na spota we wrześniu?
Może Konstancin start, Góra Kalwaria, Warka, do s7 i do W-wa na najlepszy kebab w mieście? albo kulturalnie np na Burakowska (jest deseo do 21 otwarte, pytanie czy zdążymy)…
To może tak - 17:30 start z Konstancina - parking Stara Papiernia, lajtowy trip jak niżej - 2h +-30minut jakaś kawka itp. Godz 20 na Burakowskiej, a potem się zobaczy
Załącznik:
traska.jpg
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Rozmawiałem z Jackiem, jeżeli będzie sposobność z obu stron(naszej i Adama) zahaczymy na chwilę o parking szpitala i zabierzemy Adama ze sobą na objazd.
Póki co zobaczymy, ile aut się zjedzie i zdecydujemy, żeby nie wyszło że będzie to spontaniczny spot 2 aut , ale gdy patrzyłem na FB i WhatsAppy to kilka osób jest zainteresowanych
Dla tych, którzy nie byli: spotkaliśmy się Konstancinie i pojechaliśmy kolumną do karczmy w Kołbieli za Celestynowem.
Pojawiły się 3x996, na chwilę 997, 928GT, 944 S2 i świetna motocyklowa obstawa i wóz transmisyjny w jednym w wykonaniu Vip3ra .
Chciałbym podziękować wszystkim przybyłym. Było super:). Jeżeli warunki pogodowe i techniczne dopiszą, spróbuję powtórzyć formułę za miesiąc, może tym razem dla odmiany z drugiej strony Warszawy.
Dołączył: 10.09.2009 Posty: 5042 Lokalizacja: Warszawa/Poznań
Nr klubowicza: 281
Kochani
Jak ktoś będzie 11.9 czyli po amerykańsku 9.11 w Warszawie to w tym roku wypada to w środę i pod stadionem jest spotkanie Youngtimer Warsaw i Adam (organizator) wpadł na pomysł by w tym szczególnym dniu uhonorować Porsche 911. Najciekawsze modele zostaną wyeksponowane w głównych hot spocie spotkania. Kto chętny?
Jak ktoś będzie 11.9 czyli po amerykańsku 9.11 w Warszawie to w tym roku wypada to w środę i pod stadionem jest spotkanie Youngtimer Warsaw i Adam (organizator) wpadł na pomysł by w tym szczególnym dniu uhonorować Porsche 911. Najciekawsze modele zostaną wyeksponowane w głównych hot spocie spotkania. Kto chętny?