Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 327 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona
Autor Wiadomość
PostNapisane: 26.07.2022, 17:52 

kochani.

Spokojnie.

Jedynym problemem zlotu, ktory jeszcze sie nie odbył jestem ja.

Znalezliście sobie we mnie kozla ofiarnego i nie mam z tym najmniejszego problemu.

Nie udaje, że nie jestem mile widziany i podarowywuje wam najwiekszy prezent jaki jest od dłuższego czasu jest tu oczekiwany.

Rezygnuje z klubu jak i jakiegokolwiek uczestnictwa czy to w zlotach czy dywagacjach o starych czy nowych Porsche.

Karta Klub Porsche PL nr 628 wypada forever.

Moze niektórzy nie zauważyli.. ale..

Juz wczesniej zrezygnowałem z jakiejkolwiek oceny aut ( vide Zasada case ) czy dywagacji historycznych a na propozycji ciekawych aut skończywszy.

Wlasciwie sie tu juz nie udzielam i nie zamierzalem.

Popelniłem duży bład, mówiąc na glos, że klasyki w PL sa poprostu strasznie mlode bo siegają 2005 roku.

To wystarczylo do gównoburzy i kompleksów na skalę atomową.

Z tego forum dowiedzialem sie o sobie wielu rzeczy.

Ze jestem kłamcą, oszustem, handlarzem złomu a na koncu będę waszym prywatnym Putinem co jest winien wszystkiego.

Choć przez 2 lata sam jezdzilem 968 to sa tacy co nawet mi wmówili ze nienawidze tego auta :)

Było juz wszystko..

Chcialem powiekszyć grono o parę aut historycznych, ale to sie nieudało i nie mam o nic żalu.

Szkoda ze nie mogłem mieć wpływu na namowe ludzi od róznych zakątków naszych ukochanych aut od 356 przez 914 czy 924 aby na zloty klasyczne sie wybrali.. a jednocześnie nie czuli, ze jest to zgrupowanie wiekszości Jajecznic czy jak to z pogardą nazywacie..

Jak to niektorzy juz okreslili, do niczego im stare Porsche na wycieczkach niepotrzebne i tez to szanuje.
 Ktoś tu nawet napisal że nie będe zmuszal kogokolwiek do wybierania auta z jego wlasnego garażu na zlot..
Czy ja komukolwiek kiedykolwiec coś sugerowałem czym ma jezdzic?

Ja nawet nie wiem co wy macie po tych garażach..
WTF ???

Ale wszyscy wiedzą co mam ja :) i to lepiej ode mnie..

Moze niektórzy to zauważyli, a moze nie, ale z nieuprzejmościa radze sobie bardzo dobrze.

Moj wpis a propos zlotow KLASYCZNYCH dotyczyl tylko i wyłacznie sugestii aby skumulować cała nasza ekipe w pszyszlosci na auta róznych generacji, a nie spocząć na Boxterach 986 i 993 ktore przeważaja w 80 %.

TO WSZYSTKO.

Wielu w ramach “na zlośc mamie odmroże uszy” zaczeło sie wypisywać z hukiem z imprezy, na której i tak mnie nie ma, ani nie jestem mile widziany.

Do tego doszedl kompletnie komiczny komentarz co ile kosztuje i że nikogo tu nie stać za auta za miliony.. bo przecież ja tylko takie wszyskim wciskam na siłe.
:D

Wyszlo jak wyszlo.
Za wszystko przepraszam i uznaje sytuacje za niebyłą.

Dlatego z honorem wyprowadzam sztandar jak Rakowski w 89 
:)

Szerokiej drogi i wszystkiego dobrego .

PostNapisane: 26.07.2022, 18:04 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 281
A mi Marku, będzie Ciebie brakować… Powiem szczerze, że liczyłem nawet na dopisanie się przez Ciebie z jakimś starym gruzem na listę tego zlotu i zobaczę Cię, tak jak na Jurze czy w Puszczy Noteckiej :-(

jest: 356C '65, 912 '66, 914-6 '70, 996 Millennium '00, 126p S ’78, R129 500SL ’92

było: 914-4 ’73, 914-4 CanAm '74, 924 '79, 944 '84, 944S2 cabrio '90, 968 cabrio '92, 986S '00, 996.2 targa '03

Michał
IG: mr.mata912

PostNapisane: 26.07.2022, 18:20 

Nr klubowicza: 304
O ja, ale się zachowujecie Wszyscy jak pięciolatki w piaskownicy, jak coś mi nie pasuje to zabieram zabawki i nara.
Przecież można mieć różne zdania na różne tematy, można się szanować i dyskutować na różne tematy.
Jak ktoś przyjeżdza na zloty to wie dobrze, że w Klubie nie ma żadne zadęcia, nigdy nie spotkałem się z jakimś gorszym traktowaniem kogokolwiek i jakiego kolwiek modelu.
Często nocą na parkingu ze szklaneczką w ręku dyskutujemy i pochylamy się tak samo nad 356 jak i nad 986.
Uważam że każdy jest mile widziany na zlocie i chyba nikt nigdy nie czuł się żle i nie na swoim miejscu.
Nie można się tylko poklepywać i sobie przyklaskiwać. Możemy czasem pogadać i się z sobą nie zgadzać, ale dalej możemy być przyjaciółmi i się wzajemnie szanować, więc wszyscy weżmy coś sobie dziś wieczorem nalejmy, wypuśćmy powietrze i wróćmy na swoje miejsca.
Hubi, pimi, Mikołaj, Tomek, jeżeli wypisaliście się tylko z powodu dyskusji wpisujcie się z powrotem i się nie obrażajcie, tylko przyjeżdzajcie, co to za klasyk bez Was. Tak samo Marko, nie ma co się obrażać i robić z siebie kozła ofiarnego, my tego nie potrzebujemy, a trzeba nam kogoś jak Ty, kogoś kto nam coś tam poopowiada o tych staruszkach. Tak, że będzie nam Ciebie brakować, mi na pewno, więc nie rezygnuj z Klubu i pisz się na zlot.

Andrzej
911

PostNapisane: 26.07.2022, 18:20 

Marko356, nie wygłupiaj się, nie wypisuj się z klubu podobnie jak koledzy, co zrezygnowali ze zlotu. Nie z takiego powodu. Bo powód jest fałszywy i zamazany. Jestem przekonany, że duża część osób nie nabrała się na to, że to Ty jesteś sprawcą tego zamieszania. Wszyscy tu solidarnie nabili piany, było kilka komentarzy, które mogłybyć odebrane jako pogardliwe w stosunku do młodszych modeli aut, ale to nie były Twoje komentarze. Polecam przeczytać, komentarze Marka raz jeszcze, były ich ze 4 i żaden nie dotyczył dzielenia aut na lepsze/gorsze modele tylko formuły zlotu, zmuszając do pewnych refleksji.

PostNapisane: 26.07.2022, 19:21 

Nr klubowicza: 306
Marko, teraz to Ty, wypisując się z Klubu, na zlosc mamie próbujesz odmrozic sobie uszy...
Po cichu liczyłem, ze napiszesz- "kurczel, chlopaki, może rzeczywiście nie wziąłem tego, czy owego pod uwagę, przez co ktoś mógł się poczuć gorzej".
Swoim wpisem chciałem Ci uswiadomić czyiś inny punkt widzenia, w żadnym punkcie nie próbowałem Cię obrazić, czy oczernić. Niepotrzebny temat "klasyczności" porsche przewija się już od dłuższego czasu na forum i niestety, ale to nie Ty jesteś jego ojcem ;)
Myślę, że każdy chciałby widzieć na zlotach jak najwięcej starszych samochodów, ale sorry taki mamy klimat, ze u nas jest więcej 993 i 996 niż 356 i g- modelu, może kiedyś to się zmieni. Traktujmy się równo, szanujmy inny punkt widzenia i cieszmy z tego co mamy ( z doświadczenia wiem, że dla każdego jego własny samochód jest i tak najladniejszy ;) ).
Liczę, że zmienisz decyzję...
P.s.
Jakbyś organizował zlot samych 356, to przyjadę nawet na drugi koniec Polski ;)

Mikołaj

356C '65
986 '97 ocean jade - własność szanownej małżonki
964 '90 first owner Sobieslaw Zasada

było 996 `98
968 `92

PostNapisane: 26.07.2022, 19:41 

Panowie, wszyscy cofnijcie swoje decyzje, podajcie sobie dłonie i będzie git .
Kto pierwszy gotów na takie pojednanie? :)

PostNapisane: 26.07.2022, 20:57 

Nr klubowicza: 759
Wchodzę wieczorem na forum a tu widzę że i ja zamieszany jestem w tą dyskusję.

I tak odpowiem w moim imieniu bez żadnych nerwów ale jednak z żalem że odbieracie do do siebie.
1. Faktycznie może Marko nie powinien się wypowiadać i krytykować z innego kraju, nie jeżdżąc na tego typu zloty w Polsce. Ale jednak coraz częściej robimy się coraz bardziej wygodni i wolimy wyjechać czymś nowszym próbując nawet przemycić 992 na zlot klasyków Porsche. Nie dotyczy to tylko PCP a rund MPPZ.
Odpowiadając Markowi na kolekcjonerów w Polsce którzy mają po 20-30 356- to niech sobie mają i się zadawalają sami w garażach i liczą na zwiększające się ceny.
Znałem kolekcjonera z centralno-wschodniej części Polski który miał bardzo dużo aut ale jeżdził nimi rzadko. W zeszłym roku zmarł na covid w średnim wieku.
Ja nie mam 10szt co chyba mi wypomniano ale zapewniam że każdym z nich jeżdżę sprawiając sobie i widzom satysfakcję że takie auto na ulicy mogą zobaczyć. Ulicy a nie na targach w Essen czy innym miejscu na hali.

I nie tylko jeżdżę ładnymi trasami ale zmuszam te auta do tego do czego były stworzone i dla przykładu Rzeszów zeszły tydzień.

https://youtube.com/shorts/K2Dwmr4kxo4?feature=share

2. Nikogo również nie zmuszam do przyjazdu starszym autem ale widzę u Was uśmiechnięte twarze jak otrzymujecie od Maty niższy nr startowy od kolegi obok.

3. Zawsze jeżdżę na kołach do czego i moja Ania się przyzwyczaiła.
Lecz jeśli mam zabrać również kilkuletnią córkę to nie przyjadę z nią z południa na północ ponieważ jest to bardzo duże zmęczenie, brak bezpieczeństwa więc pierwszy raz przyjechałem lawetą co również zostało zauważone. A uwierzcie mi wolałbym przyjechać nowoczesnym 964,993,996 z prędkością autostradową niż jechać max 90km z lawetą na haku.

A jeśli nawet ktoś przyjedzie na lawecie autem z lat 50tych z mocą 50-60 koni to i tak ma dużo gorzej gnać za Wami w 300-400 konnych maszynach na prostych odcinkach zlotu z prędkościami .

Jest wiele imprez w Polsce na które się wybieram w sezonie lub nie.
Aby zasłużyć na niski nr nie trzeba mieć dużego portfela i cieszyć się motoryzacją.
Ja z żoną w połowie września będę na kolejnej imprezie w Poznaniu między innym na torze i plan miałem taki aby zostawić lawetę z autem i pojechać dalej do rejonów w których oprócz służbowym nigdy nie byłem.
Mata i ludzie którzy mu pomagają potrafią pokazać ciekawe swoje zakątki i za to te zloty doceniam z żoną.

Niestety z Poznania przyjadę do domu a w miejsce tego zlotu klasyków wybiorę inne które mi jednak bardziej pasuję i nie muszę na nich wzbudzać jakiś emocji.
Proszę o zdjęcie mnie z listy a dzięki mojej nieobecności zwolni się miejsce.

Nie obrażam się, nie wypisuje z klubu ale podjąłem taką decyzję ponieważ ja nikogo nie zmuszam do przyjazdu i tego samego oczekuję .

PS. Pamiętajcie tylko że jesteśmy w klubie PCP i dobrze by było aby raz na rok czy dwa wyciągnąć starsze auto i pokazać je nie tylko kolegom ale i widzom, pasjonatom i również starszej motoryzacji a nie tylko z lat 90tych.

PostNapisane: 26.07.2022, 21:55 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 468
Widać, że upały w Polsce ostatnio były ogromne :shock:
Kryterium wieku samochodu jest wspaniałe: jasne, klarowne, OBIEKTYWNE.
Znane jest conajmniej od roku i KAŻDY kto chce jeździć na te zloty może się do nich odpowiednio przygotować. Można ryzykować z rocznikami 2000+, albo kupić 924 za cenę kompletu felg i mieć "dyżurne" Porsche tylko na klasyki :)
Można też zawsze zorganizować samemu (jak w ubiegłym roku ANDRUSZKA) imprezę i być pewnym, że nasze 992 "załapie" się na taki zlot.

Proszę Was zostawcie dla siebie rozpisywanie się co jest "klasyczne" a co nie jest!
Dla jednego klasyk to Mozart, dla innego Queen, a jeszcze innego Taco Hemingway :)

Jedynym kryterium jest liczba miejsc oraz wskazanie na OFICJALNEJ stronie PORSCHE danego modelu w sekcji CLASSIC (dzisiaj jest to Carrera GT i Cayenne 1 generacji).
Czy musimy podważać klasyfikację producenta?

A wypisywanie się z listy uważam za dziecinadę - koledzy z innych stowarzyszeń mają polewkę z PCP na cały rok :mrgreen:

pozdrawiam
Adam

===================
944/993/986/996T/970

http://www.prosiakovo.pl
http://www.enotrip.pl

PostNapisane: 26.07.2022, 22:38 

Nr klubowicza: 465
Jakieś wnioski końcowe po burzy?

Bo moje są następujące:

1. Zakończenie głupich, nic nie dających sporów!
2. Klasyki klubowe wg kryteriów "Centrali" czy to się komuś podoba czy nie...
3. Zapisy wg kolejności zgłoszeń bez segregacji rocznikowej...
4. Zwiększenie "pojemności" zlotów poprzez odpowiedni dobór bazy noclegowej co łatwe niestety nie będzie...
5. Może zwiększenie ilości imprez klasycznych?
6. ?

PostNapisane: 26.07.2022, 23:02 

Nr klubowicza: 304
BUDZIK napisał(a):

Bo moje są następujące:

4. Zwiększenie "pojemności" zlotów poprzez odpowiedni dobór bazy noclegowej co łatwe niestety nie będzie...
6. ?

Co do punktu 3 to się z Tobą nie zgodzę, kryterium kto pierwszy ten lepszy jest jeszcze gorsze, niż kryterium wieku aut- które, jak napisał Adamax jest jasne i przejrzyste i tak bym na pewno zostawił. Ale to jakie będzie kryterium zapisów powinno zostać do decyzji organizatora zlotu. Jak chce według wieku OK, jak według kolejności też Ok, jak tylko jajecznice to proszę bardzo, jak pary to też Ok.

Te zloty mają w tytule Classic, więc nic dziwnego, że klub, organizator wprowadza kryterium według wieku bo chce ściągnąć na zlot jak najwięcej , jak najstarszych klasyków.
Jak pisał Adamax zawsze można sobie kupić np 924, jest to bardzo sympatyczny klasyk, który rzadko jest na naszych zlotach.

Andrzej
911

PostNapisane: 26.07.2022, 23:06 

adamax napisał(a):
Widać, że upały w Polsce ostatnio były ogromne :shock:
Kryterium wieku samochodu jest wspaniałe: jasne, klarowne, OBIEKTYWNE.
Znane jest conajmniej od roku i KAŻDY kto chce jeździć na te zloty może się do nich odpowiednio przygotować. Można ryzykować z rocznikami 2000+, albo kupić 924 za cenę kompletu felg i mieć "dyżurne" Porsche tylko na klasyki :)
Można też zawsze zorganizować samemu (jak w ubiegłym roku ANDRUSZKA) imprezę i być pewnym, że nasze 992 "załapie" się na taki zlot.

Proszę Was zostawcie dla siebie rozpisywanie się co jest "klasyczne" a co nie jest!
Dla jednego klasyk to Mozart, dla innego Queen, a jeszcze innego Taco Hemingway :)

Jedynym kryterium jest liczba miejsc oraz wskazanie na OFICJALNEJ stronie PORSCHE danego modelu w sekcji CLASSIC (dzisiaj jest to Carrera GT i Cayenne 1 generacji).
Czy musimy podważać klasyfikację producenta?

A wypisywanie się z listy uważam za dziecinadę - koledzy z innych stowarzyszeń mają polewkę z PCP na cały rok :mrgreen:

Amen.

PostNapisane: 26.07.2022, 23:15 
Członek Zarządu PCP

BUDZIK napisał(a):

Bo moje są następujące:

6. ?

Tomek

ad1. Popieram w 100%
ad2. To sobie już chyba dawno ustaliliśmy z jednym tylko komentarzem, że mówimy o zlotach klasycznych samochodów sportowych marki Porsche więc Cayenne I generacji w rachubę nie wchodzi, no chyba że Transyberia to wtedy zrobię dla niejwyjątek :-)
ad3. Tutaj się pozwolisz nie zgodzę. Ten sposób kwalifikacji rodził ogromne emocje a zapisy na Porsche Parade mieliśmy swego czasu nawet na pięć lat do przodu. W zeszłym roku ustaliliśmy jasne reguły gry na zloty klasyków - klasyfikacja wg. roczników, jasno, czytelnie, sprawiedliwie i dodatkowo z korzyścią dla obserwatorów z lokalnych społeczności
ad4. Jednoosobowo nie jesteś w stanie ogarnąć większej grupy niż 100 osób i max 50 aut. To nie jest tylko kwestia noclegów ale i zwiedzania atrakcji, posiłków etc. Nawet nie zawsze jest opcja ogarnięcia samej bazy noclegowej na tyle osób. W Cedyni i okolicy nie ma takiej opcji, stąd dwa hotele i niestety w różnym standardzie (już się narażam, że jedno będą mieć lepszy hotel a inni gorszy ale liczę na to, że może nie wszyscy koniecznie będą chcieli mieć lepszy, a tym samym znacznie droższy i jakoś się między sobą dogadamy…) Oczywiście mogłem odpuścić pomysł z Cedynią z tego powodu ale tam na prawdę warto pojechać a do tego pewnie 90% z nas nigdy tam nie było…
ad4. Zawsze ten pomysł będę wspierać, tylko potrzebni chętni do organizacji :-) Super byłyby klasyczne zloty 356, klasyczne zloty jajecznic czy roadtoury dozwolone tylko dla Boxsterów lub samych cabrio... Klub nam się rozrasta, widać że jest głód imprez ale cały czas brakuje rąk do pracy :-(

Pozdrawiam serdecznie
Mata

ps. Dość obrażania się, strzelania fochów, chować ego w kieszenie > „łączy nas ta sama pasja” Panie i Panowie!

ps2. Arek > No Ty to już mnie dobiłeś swoją decyzją co do rezygnacji z wyjazdu :-(

jest: 356C '65, 912 '66, 914-6 '70, 996 Millennium '00, 126p S ’78, R129 500SL ’92

było: 914-4 ’73, 914-4 CanAm '74, 924 '79, 944 '84, 944S2 cabrio '90, 968 cabrio '92, 986S '00, 996.2 targa '03

Michał

PostNapisane: 26.07.2022, 23:24 

Nr klubowicza: 465
Przy obecnym zainteresowaniu imprezami "classic" klasyfikacja od daty produkcji w zasadzie zawsze wyeliminuje "jajecznice" ze względu na ilość dostępnych miejsc... A chyba nie o to chodzi... Dlatego moją sugestią był powrót do kolejności zgłoszeń i w zależności od możliwości bazy noclegowej zwiększenia "pojemności" zlotów... Chęć pomocy Macie w organizacji i ogarnięciu tematu w miejscu zlotu to już osobna kwestia...

PostNapisane: 26.07.2022, 23:34 
Członek Zarządu PCP

Tomek

Ja jestem „Zosia Samosia” i wszelkiej maści komitety organizacyjne tylko mi utrudnią organizację zamiast ułatwić... Mam wypracowany pewien format, który jestem w stanie robić nie zawalając przy tym swoich obowiązków businessowych, czy też nadmiernie denerwować rodziny (aczkolwiek tutaj jest już coraz trudniej…) i chciałbym z nim pozostać :-)
Potrzeba nam po prostu więcej imprez!
Pozdrawiam serdecznie

Mata
ps. Jajecznice prawdopodobnie wypadną tylko w przypadku najbliższej imprezy. Na wiosnę 2023 mam już pomysł na miejsce, które powinno pomieścić 60 załóg więc jajecznice się znowu załapią :-)

Michał

PostNapisane: 27.07.2022, 22:35 

Nr klubowicza: 752
I. KLUBOWICZE KLASYKAMI:
1. Mata, 1 osoba, 912, 1966
2. Tomek N., 2 osoby, 911T limonka 1971,
3. Wilku 2 osoby 911 SC, 1979
4. Waldi 2 osoby 911 SC Weissach 1980
5. Marcin944, 2 osoby 911, 1983
6. Damos, 2 osoby, 1984
7. Ciruela, 2 osoby, 1985
8. Adamax 2 + 1 944 1985
9. DW, 2 osoby 928 S2 1986
10. Magnus, 2 osoby 944 turbo 1986
11. mata70, 2 osoby 928s4 1987
12. ciachu 1-2, 944 turbo 1988
13. Krzysztof G 2 osoby 964 1989
14. Wanad 2 osoby 964 1989
15. Chris 2 osoby 964 1989
16. Mycior 2 osoby 944 S2 1989
17. Andruszka 2+2 osoby 944 S2 Cabrio 1990
18. Buki, 2 osoby, 964 1990
19. Darek Filipek 2 osoby 964 1990
20. KoKoS 2 osoby 964 1990
21. Słowik 2 osoby 964 1991
22. hdmaciej1903 2 osoby 964 1993
23. Budzik 2 osoby 964 1993
24. BudzikO 2osoby 964 1993
25. roco 2 osoby 993 1993
26. Cooder 2 osoby 993 1994
27. GrzegorzGB 2 osoby 993 1994
28. Cstrug 2 osoby 968 1994
29. Chudy 2+2 993 1994
30. AndrzejM 2 osoby 993 1995
31. Mandzio 2 osoby 993 ZABA 1995
32. Słowikowa 1 osoba 993 1995
33. BudzikM 2osoby 993 1996
34. Daro 2 osoby 993 1996
35. BiałyKK 2 osoby 993 1997
36. MPS + Asia 986 2000
37. MKMatt 2 osoby 996 TT 2001
38. Marecki 2 osoby 996 2001
39. maciejm, 2 osoby, 996 2001
40. RobertSolna 2 osoby 996 TT 2001
41. Mikołaj, 2 osoby, 996 2001
42. piterson 1-2 os 996 2002
43. marcel44 2 osoby; 996 2002
44. Rafie, 2 osoby 986 2003
45. Magda 1 osoba 986 2003
46. LeON 2 osoby 996 C4S 2004
47. Eclipser 1-2 osoby 996 Turbo 2004
48. …

II. NIEKLUBOWICZE KLASYKAMI:
1. Tomala 2 osoby 993 1997
2. Dawids 2 osoby 986 2004
3. Wiktorso + Rychu (2 osoby) 964 1989
4. …

III. KLUBOWICZE NOWOCZESNYMI:
1. Seb, 2 osoby, 718 Boxster
2. Barti, 2 osoby, 997 2006
3. Gumis 2+2 997 tt 2008
4. Robson 997, 2 osoby, 997.2-2008
5. Chris 2 osoby 992 2022
6. Johnny 2 osoby 981 Boxster 2015
7. karup, 2 osoby, 992 2021
8. Kemot266 2 osoby 997tt
9. JMK01 Box 987S
10. …

PostNapisane: 30.07.2022, 13:01 

Nr klubowicza: 811
I. KLUBOWICZE KLASYKAMI:
2. Tomek N., 2 osoby, 911T limonka 1971
3. Marcin Car911 2 osoby, 930 1976
4. Wilku 2 osoby 911 SC, 1979
5. Waldi 2 osoby 911 SC Weissach 1980
6. Marcin944, 2 osoby 911, 1983
7. Damos, 2 osoby, 1984
8. Ciruela, 2 osoby, 1985
9. Adamax 2 + 1 944 1985
10. DW, 2 osoby 928 S2 1986
11. Magnus, 2 osoby 944 turbo 1986
12. mata70, 2 osoby 928s4 1987
13. ciachu 1-2, 944 turbo 1988
14. Krzysztof G 2 osoby 964 1989
15. Wanad 2 osoby 964 1989
16. Chris 2 osoby 964 1989
17. Mycior 2 osoby 944 S2 1989
18. Andruszka 2+2 osoby 944 S2 Cabrio 1990
19. Buki, 2 osoby, 964 1990
20. Darek Filipek 2 osoby 964 1990
21. KoKoS 2 osoby 964 1990
22. Słowik 2 osoby 964 1991
23. hdmaciej1903 2 osoby 964 1993
24. Budzik 2 osoby 964 1993
25. BudzikO 2osoby 964 1993
26. roco 2 osoby 993 1993
27. Cooder 2 osoby 993 1994
28. GrzegorzGB 2 osoby 993 1994
29. Cstrug 2 osoby 968 1994
30. Chudy 2+2 993 1994
31. AndrzejM 2 osoby 993 1995
32. Mandzio 2 osoby 993 ZABA 1995
33. Słowikowa 1 osoba 993 1995
34. BudzikM 2osoby 993 1996
35. Daro 2 osoby 993 1996
36. BiałyKK 2 osoby 993 1997
37. MPS + Asia 986 2000
38. MKMatt 2 osoby 996 TT 2001
39. Marecki 2 osoby 996 2001
40. maciejm, 2 osoby, 996 2001
41. RobertSolna 2 osoby 996 TT 2001
42. Mikołaj, 2 osoby, 996 2001
43. piterson 1-2 os 996 2002
44. marcel44 2 osoby; 996 2002
45. Rafie, 2 osoby 986 2003
46. Magda 1 osoba 986 2003
47. LeON 2 osoby 996 C4S 2004
48. Eclipser 1-2 osoby 996 Turbo 2004
49. …

4. …

3. Gumis 2+2 997 tt 2008
9. JMK01 Box 987S
10. …

911 66 monte/911S 68/911T targa69/911T targa71/911carreraRS conv.74/93076/993 turbo/991.2 GT3 2018/991.2 GTS targa 2019-było

http://www.car911.eu

PostNapisane: 30.07.2022, 15:20 

I. KLUBOWICZE KLASYKAMI:
7. Damos, 2 osoby, 1984
9. Adamax 2 + 1 944 1985
30. Chudy 2+2 993 1994
37. MPS + Asia 986 2000
49. …

4. …

3. Gumis 2+2 997 tt 2008
9. JMK01 Box 987S
10.Patryk, 2 osoby 718 spyder
11. …

PostNapisane: 30.07.2022, 20:34 

Nr klubowicza: 619
KLUBOWICZE KLASYKAMI:
7. Damos, 2 osoby, 1984
9. Adamax 2 + 1 944 1985
30. Chudy 2+2 993 1994
37. MPS + Asia 986 2000
49. ernie 2 osoby 993 1997

4. …

3. Gumis 2+2 997 tt 2008
9. JMK01 Box 987S
11. …

Obrazek

PostNapisane: 30.07.2022, 23:17 

Nr klubowicza: 791
KLUBOWICZE KLASYKAMI:
7. Damos, 2 osoby, 1984
9. Adamax 2 + 1 944 1985
30. Chudy 2+2 993 1994
37. ernie 2 osoby 993 1997
38. MPS + Asia 986 2000
39. MKMatt 2 osoby 996 TT 2001
40. Marecki 2 osoby 996 2001
41. maciejm, 2 osoby, 996 2001
42. RobertSolna 2 osoby 996 TT 2001
43. Mikołaj, 2 osoby, 996 2001
44. rafsa 2 osoby, 986, 2001
45. piterson 1-2 os 996 2002
46. marcel44 2 osoby; 996 2002
47. Rafie, 2 osoby 986 2003
48. Magda 1 osoba 986 2003
49. LeON 2 osoby 996 C4S 2004
50. Eclipser 1-2 osoby 996 Turbo 2004
51. …

4. …

3. Gumis 2+2 997 tt 2008
9. JMK01 Box 987S
11. …

PostNapisane: 31.07.2022, 23:15 
Członek Zarządu PCP

UWAGA !!!

Kochani

Sytuacja jeżeli chodzi o ilość miejsc na wyjazd jest niestety taka, że tym razem nie wszyscy się załapią :-(

Patrząc realnie na ilość chętnych z grup „wyżej pozycjonowanych”, auta nowoczesne nie mają żadnej szansy załapać się na wyjazd i to wiem już dziś :-(

Miejsc na wyjazd mamy ca. 38. Możemy mieć jeszcze kilka pokoi więcej, lub co gorsza mniej (jeżeli słabo podzielimy się dostępnymi pokojami)… Realnie planuję imprezę w tej chwili na 40 załóg… Jest to ograniczenie wynikające nie tylko i wyłącznie z wielkości bazy noclegowej ale także ze względu na przepustowość atrakcji, które po drodze odwiedzimy.

Zgodnie z całą wcześniejszą komunikacją do udziału w imprezie zakwalifikowanych zostanie zatem 40 najstarszych zgłoszonych pojazdów. Na ewentualne roszady na listach pozostało ostatnie pięć dni, w piątek 05.08.22 na koniec dnia zamykam wstępną listę zgłoszeń.

Pozdrawiam serdecznie
Mata

ps. Jeżeli ktoś z zgłoszonych wstępnie nieklubowiczy chciałby pojechać na imprezę to jedyną opcją na tę chwilę wydaje się ocenienie szans wejścia swojego auta na główną listę oraz wypełnienie formularza zgłoszeniowego do Klubu oraz opłacenie składki członkowskiej również do najbliższego piątku.

Michał

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 327 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 17  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]