Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 1.07.2014, 20:48 

Turbo PDK :D ... na razie nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić., ale jak znam życie...

Póki co ta skrzynia z tym silnikiem stawiają mi i tak wysoko poprzeczkę - muszę nauczyć sie tym jeździć bo jest to zupełnie inna dynamika niż w moim 996 którym już fajnie zarzucałem "dupką" w zakrętach...

Ostatnio w deszczu w zakręcie poniosło mi "tyłek" - zastanawiam się czy to 4WD jakoś działa bo przy "ostrym" starcie tyłem nosi... napewno napęd inny niż w subarakach, itp...

Ok teraz pytanka, koledzy, czy ktoś przerabiał doposażenie:
1) Tempomatu
2) Wyłącznika poduszki powietrznej pasażera - chciałbym synka (4.5 latek) sadzać czasem z boku na foteliku a opis jest że waga minimalna na taki zabieg to 27kg jeśli się nie mylę.

Dzięki
Michał

PS do admina => można wątek przerzucić do Nowa generacja?

EDIT: Można, przeniesione :)

Tytuł:
PostNapisane: 1.07.2014, 21:24 

///MM napisał(a):
2) Wyłącznika poduszki powietrznej pasażera - chciałbym synka (4.5 latek) sadzać czasem z boku na foteliku a opis jest że waga minimalna na taki zabieg to 27kg jeśli się nie mylę.

Wydaje mi się, że wyłącznik ma sens tylko w przypadku fotelików, w których potomek siedzi w stronę przeciwną do kierunku jazdy. W przypadku fotelików montowanych przodem do kierunku, poduszka nie powinna być większym zagrożeniem, niż jej brak.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 22 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]