Zwracam sie o pomoc. Jestem w trakcie renowacji i modyfikacji Porsche 914-6. Niestety nie dotarly do mnie jeszcze wszystkie czesci, dlatego potrzebuje:
- pokryw swiatel przednich + te male blaszki z przodu;
- swiatel (kloszy) tych jajowatych, ktore sa w blotnikach przednich;
- zderzak przedni;
Najchetniej bym to wszystko wypozyczyl na 2-3 dni oczywiscie z zastawem finanosowym lub ewentualnie odkupie te czesci.
Potrzebuje tych czesci do spasowania przodu a nie chce i nie moge zablokowac warsztatu na miesiac czasu.
Ps. Jest to drugie 914-6, nad ktorym mam przyjemnosc pracowac. Na poczatku bylem sceptycznie do niego nastawiony ale teraz musze przyznac, ze coraz bardziej mi sie podoba.
To, nad ktorym teraz pracuje bedzie wyposazone w mechanike od nowego 911.
Tu link do paru fotek, nie ma ich zbyt wielu, bo zaniedbalem nieco swoja strone ale daje juz obraz tego co robimy z tym Porsche:
http://speedshop.pl/show.php?n_no=108
Z racji tego, ze specjalizuje sie tez w imporcie klasykow i youngtimerow, to dodam jeszcze, ze przywiozlem w tym roku dwie piekne uturbione porszawy. Jedna to 930 z 1982r 460KM
a druga to 911 z 1996 roku 550+KM
Nie chce, zeby wyszla z tego jakas kryptoreklama, tak wiec juz nic nie pisze na temat tego co robie. Mam nadzieje, ze znajdzie sie ktos, kto dysponuje takimi czesciami i bedzie w stanie mi pomoc.