Mam do sprzedania 924 2.0 z 83rok. Auto w prawdzie na chodzie, ale trzeba wymienić płyny paski itp. Ma uszkodzony wachacz (drobny wypadek wachacz lekko naprostowany i spawany po to żeby mógł przejechać z punktu "a" do "b" nie ma lewego błotnika, i ma urwany zderzak. Maska jest tylko lekko wgnieciona nad lewym kołem. Chciałem coś z nim zrobić, lecz nie wyrobie się przed zimą z postawieniem garażu, więc wole go sprzedać. Zdjęcia zainteresowanym wysyłam na email. Cena mnie interesująca to 3000zł Acha przegląd do 07 2008r. a ubezpieczenie 11 2006. Kontakt eeelo@wp.pl
Zdjęć aktualnych czyli bez błotnika aktualnie nie mam. Zdjęcia te są z przed 30 km. Czyli stan auta się nie zmienił. oczywiście możliwa jest osobista ocena stanu. Samochód stoi w Kobyłce powiat Wołomiński. Dodam że sprzedasz na części przewyższy wartość lecz ja nie mam na to czasu żeby się bawić w rozkręcanie i rozsyłanie. Interesuje mnie po prostu 3000zł
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5188 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Brązowy środek!
Jakby ktoś kupił na części to ja chętnie bym na coś się pokusił
Drobiazgi takie, tyci tyci.
Auto ładnie się prezentuje, (prezentowało?), oby ktoś je przygarnął
i wypieścił
Widzisz nie wiele trzeba by uruchomić (niewiele po za tym co trzeba robic co roku czyli opłaty wymiany płynów itp.) Do mojego tylko błotnik, wachacz i naprawa maski (lekkie zagięcie) i masz się czym cieszyć