Mam do sprzedania 924 2.0 z 83rok. Auto w prawdzie na chodzie, ale trzeba wymienić płyny paski itp. Ma uszkodzony wachacz (drobny wypadek wachacz lekko naprostowany i spawany po to żeby mógł przejechać z punktu "a" do "b" nie ma lewego błotnika, i ma urwany zderzak. Maska jest tylko lekko wgnieciona nad lewym kołem. Chciałem coś z nim zrobić, lecz nie wyrobie się przed zimą z postawieniem garażu, więc wole go sprzedać. Zdjęcia zainteresowanym wysyłam na email. Cena mnie interesująca to 3000zł Acha przegląd do 07 2008r. a ubezpieczenie 11 2006. Kontakt eeelo@wp.pl
Zdjęć aktualnych czyli bez błotnika aktualnie nie mam. Zdjęcia te są z przed 30 km. Czyli stan auta się nie zmienił. oczywiście możliwa jest osobista ocena stanu. Samochód stoi w Kobyłce powiat Wołomiński. Dodam że sprzedasz na części przewyższy wartość lecz ja nie mam na to czasu żeby się bawić w rozkręcanie i rozsyłanie. Interesuje mnie po prostu 3000zł
Brązowy środek! Jakby ktoś kupił na części to ja chętnie bym na coś się pokusił Drobiazgi takie, tyci tyci. Auto ładnie się prezentuje, (prezentowało?), oby ktoś je przygarnął
i wypieścił
Widzisz nie wiele trzeba by uruchomić (niewiele po za tym co trzeba robic co roku czyli opłaty wymiany płynów itp.) Do mojego tylko błotnik, wachacz i naprawa maski (lekkie zagięcie) i masz się czym cieszyć