|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
axsis7
|
Napisane: 4.01.2016, 11:50 |
|
|
Witajcie,
mam pewną zagwozdkę, a w zasadzie dwie, dotyczące dachu. Otóż przy zamykaniu dachu zawsze muszę poprawiać końce dachu przy drzwiach (tak kierowcy jak pasażera), bo nie wchodzi w te plastikowe ramki (musze ręcznie je wkładać, przy prawie zamkniętym dachu a dopiero potem domykać go do końca). Prawdopodobnie jest to kwestia naciągniecia - czy ktoś miał podobny problem bądź zna kogoś kto czymś takim mógłby się zająć?
Druga sprawa to straszne szumienie od strony pasażera powyżej 130-140km/h, przy zamkniętym dachu. W zasadzie nie da się rozmawiać. Od strony kierowcy jest OK. Jakiś pomysł?
|
|
Góra |
|
vip3r
|
Napisane: 4.01.2016, 14:17 |
|
Nr klubowicza: 033
|
mam to samo z wchodzeniem w listwy - tam są gumki/tasiemki wewnątrz które można/trzeba wymienić - w porschepana to ogarniają.
co do szumienia - niezauwazylem zeby u mnie z ktorees strony bardziej szumialo - ogolnie pryz predkosciach autostradowych cicho to nie jest (choc z rozmowa nie mam problemu...) - u ciebie możliwe ze szyba nie dochodzi do konca?
Góra |
|
axsis7
|
Napisane: 5.01.2016, 11:18 |
|
|
Dzięki za cynk, ze można to u kogoś zrobić. Problem w tym,że nie wiem kiedy sie pod wawe będe wybierał.
Sugestia co do szyby może być właściwa, bo nie zauważyłem żadnych mechanicznych różnic w poszyciu, więc moze to faktycznie kwestia szyby/jej docisku.
Thx
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|