Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 26.07.2018, 22:20 

Witam,
mam prośbę do właścicieli 911 991 z Polski południowej, powiedzmy wzdłuż A4. Od pewnego czasu miotam się, kupuję jakieś dziwne auta, a tak naprawdę szukam czegoś niskiego, mocnego, z możliwością przewiezienia od czasu do czasu 3-4 osób w warunkach nie urągających godności ludzkiej, najchętniej z napędem na 4 koła i ręczną skrzynią. Problem w tym że w bezpośredniej okolicy nikt nie wystawia 991 do sprzedania. Zresztą ja w tym momencie tak naprawdę nie kupuję, szukam bardziej kierunku na przyszłość, więc nie chce zawracać komuś głowy, kto sprzedaje i beze mnie będzie miał dość opukiwaczy opon. Bardziej chciałbym się przymierzyć do auta, zobaczyć wymiary, przejechać (nawet na prawym) zobaczyć czy o to chodzi. Zajmie to max 30 minut i jestem elastyczny czasowo. W zamian mogę zaoferować przejażdżkę którymś z moich obecnych aut, też sroce spod ogona nie wypadły, Aston DB9 lub SL55 AMG lub RS5 (niestety kupiłem wszystkie 3 żeby stwierdzić że to jednak nie to, psychiatra mówi że to się zdarza) Jakby ktoś był tak uprzejmy proszę o kontakt tu lub na krist7@wp.pl, będę zobowiązany, pozdrawiam :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]