Przemok000 napisał(a):
Czy ktoś zna to auto? Trochę niejasna historia jeśli chodzi o pochodzenie stąd moje pytanie czy może ktoś się z nim zetknął.
http://www.autoreduta.pl/car/667Pozdrawiam
Przemo
Ja znam to auto
Od ponad 2 tygodni parkuje w moim garazu
Historia jest jak najbardziej jasna , pelna i czytelna zarowno pochodzenia jak i serwisu.
Jak to zazwyczaj bywa auto bylo zarejestrowane przez 2 miesiace na centrale Porsche w Niemczech i dzieki temu sprzedane w Polsce bez przebiegu w lepszej cenie. Dla mnie nic dziwnego kupowalem tak np. X5 ostatnio ze sporym upustem i kilka innych aut wczesniej.
Wyglada jakby kilka dni temu wyjechal z fabryki.
Auto jest naprawde idealne i to pod praktycznie kazdym wzgledem - technicznie , wizualnie , pochodzeniowo i cale ma fabryczna grubosc lakieru.
U mnie sluzy jako 4 auto w domu i raczej szybko znowu na rynku sie nie pojawi ...
Ja tez naleze do pedantycznych uzytkownikow wiec mysle ze jego stan raczej sie nie zmieni.
Zastanawiajacym sie polecam nie bawic sie w snucie spiskowych teorii dziejow tylko ogladac , sprawdzac , kupowac i cieszyc sie jazda - a jest sie czym cieszyc.
Jesli chodzi o Autoredute to mam takie samo zdanie jak o wszystkich handlarzach , moze sa jedynie troche bardziej kulturalni
ja kupilem od wlasciciela , z Kolega MM z forum tez nie omieszkalem pogadac - swoja droga pozdrawiam Michala i Bolka
Pozdrawiam.