znalazłem w sieci ciekawe autko ale jest info ze podczas jazdy zapala się lampka check engine, czuć wówczas lekkie drgania na biegu jałowym i są problemy z zapłonem na 5 cylindrze. Pytanie co to oznacza w wersji pesymistycznej, remont silnika / wymiana?
Od drobiazgu po remont silnika.
Dziwne, ze nikt nie chce naprawić usterki przed sprzedażą jeśli to drobnostka - chyba, ze ktoś już wie, ze to nie drobnostka.
Byłbym czujny.
tez watpie ze to swieca lub cewka , nie ma opcji aby ktoś przed sprzedażą tego nie zmienił , ale w razie czego posiadam kompletny zapasowy silnik na sprzedaż wraz z turbinami , coolerami itd. wszystko ... ( tez opcja na części gdybys potrzebowął połowke itd. ) Kupiłem kiedyś sobie na czarna godzine ale mój na sprzedaż wiec już sie nie przyda
przebieg 98 tys mil. Mowia ze szczegolow nie znaja, a ile w tym prawdy ....sprawdzic sie nie da. Auto w USA w salonie samochodowym wiec raczej trzeba by ryzykowac. Chyba ze znacie kogos w chicago?