Moje tarcze maja wżery na krawędziach. Myślę o ich profesjonalnej regeneracji lub w przyszłości może wymianie. Trafiłem jednak na możliwość zakupu całego setu o minimalnym ponoć zużyciu i tu pytanie do osób które miały / maja styczność z PCCB - czy poniższy zestaw budzi jakieś wasze wątpliwości? Będę wdzięczny za konstruktywne komentarze.
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
Tarcze - ok, co do klocków wyglądają jakby nie były takiej samej grubości. Może to złudzenie optyczne ? Zdjęcie pod kątem ? BTW bardzo fajny zestaw ceramiki do 996
Tarcze na oko OK. Rafał poproś o więcej zdjęć. Powinna być widoczna w kilu miejscach taka kontrolna kropka. Oprócz tego poproś też o dokładne zważenie tarcz (na każdej tarczy jest podana chyba minimalna waga w gramach poniżej której tarcza mimo że wygląda dobrze też kwalifikuje się do wymiany)
Słuszna uwaga, na każdej tarczy jest minimalna waga oraz minimalna grubosc, wiec wrto to sprawdzic, szczegolnie, ze jest to proste majac zdemontowane tarcze:)