Najpierw napiszę jakie auto: 997.1 Carrera 2007, nagłośnienie seryjne (nie BOSE).
Mam taki problem, że nie grają mi głośniki w drzwiach. Tzn, nie wiem czy całe głośniki czy sam bas, ale zanikają totalnie niskie brzmienia.
Czasami na chwilę się włączą i jest okej, by za moment znowu się samoczynnie odłączyć. Moim zdaniem wygląda to tak, jakby wzmacniacz wycinał basy całkowicie.
Byłem w Autoreducie to stwierdzili, że wszystko jest OK i oni nic nie wykryli. Nie chciało mi się już z nimi dyskutować, bo widziałem, że zupełnie nie wiedzieli o co chodzi.
Jak się włączy radio to na pierwszy "słuch ucha" wydaje się, że wszystko jest OK, lecz po chwili wiadomo, że nie ma wcale basów.
Tak jak wspomniałem czasami na chwilę bas wskoczy, bo za moment wyskoczyć. Ogólnie jest tak, że 95% czasu niskich brzmień nie ma wcale.
Czy ktoś o czymś podobnym słyszał? Czy możecie kogoś dobrego/sprawdzonego polecić? Przy podłączeniu pod komputer nie widać żadnych błędów - tak mi powiedzieli w Autoreducie.