Witajcie,
Udało mi się zakupić moją wymarzona kolorystyka 997 czyli speed yellow ( do tego z wnętrzem cocoa ), marzenie spełnione trochę fuksem, co sprawia że moja obecna mocno doinwestowana Carrera S będzie do sprzedania. Ogłoszenia dopóki nowe auto mi nie przypłynie nie wrzucam w sieć nie pali mi się - samochód jest wyjątkowo zadbany może ktoś z kolegów poszukuje pewnego egzemplarza a i ja cieszyłbym się jakby poszedł w dobre ręce.
Zatem sprzedam :
997 Carrera S 2006, import Japonia, przebieg 113,700km, tiptronic, samochód bezwypadkowy, lakier w idealnym stanie, karmelowe wnętrze w doskonałym stanie. Ten egzemplarz miał ze mną zostać dłużej , natomiast pierwsze objawy klasyczne dla silników 3.8 - prewencyjnie wykonałem remont u Rykaszewskiego na co jest pełna dokumentacja, oczywiście wymieniony również IMS, świece, odmy - silnik jest w stanie absolutnie wzorowym co uważam za ogromny atut tego egzemplarza i daje spokój na lata nowemu właścicielowi.
Bardzo fajnym bonusem jest sportowe zawieszeinie Bilstein/Eibach - niesamowicie poprawia prowadzenie auta i jest delikatnie niższy niż oryginał.
Pozostałe większe serwisy :
- nowe hamulce komplet Zimmerman/textar
- nowe oleje skrzynia dyferencjał - motul
W Japonii 911 otrzymało poliftowe zderzaki i lampy tył - natomiast części są oryginalne Porsche, podkreślam że auto jest bezwypadkowe. Kratki w zderzaku przeciw liściom fajnie wyglądają i spełniają swoją rolę.
Samochód chciałbym sprzedaż na oryginalnych felgach Carrera S 997.2 z ostatniego zdjęcia.
Cena 220tys.
501 267 444
Kuba