Hej,
Po roku od zakupu i fantastycznych doznaniach z 997 turbo postanowiłem zrobić następny krok i zdecydowałem się na sprzedaż samochodu, który jest moim oczkiem w głowie.
997 turbo, rok produkcji marzec 2008, data pierwszej rejestracji to sierpień 2009, wersja europejska, bezwypadkowy, kompletnie wyposażony egzemplarz z przebiegiem 71 tys.(obecnie) Samochód sprowadzony z Japonii dokładnie rok temu i od tego czasu zrobiłem nim 4 tys.km. Porsche jest w bardzo dobrym stanie, zarówno wewnątrz jak i zewnątrz. Stan techniczny oceniam na perfekcyjny, zaraz po sprowadzeniu, zrobiłem serwis (pakiet startowy, 10tys. cewki, świece, drążki kierownicy, uszczelniacz pół osi, akumulator, itp. ) natomiast dwa tygodnie temu wymieniłem wg. rekomendacji olej w przekładni automatycznej oraz w dyfrach, łożyska w tylnych kołach oraz przy okazji olej w silniku, filtry itp. Samochód nie wymaga absolutnie, żadnego wkładu finansowego, jeździ i przyspiesza niesamowicie, dając frajdę podczas weekendowych przejażdżek. Ma położoną ceramike na całej powierzchni. Nieskromnie powiem, że poważnie zainteresowana osoba po obejrzeniu na żywo, przejechaniu się, sprawdzeniu, kupi z pewnością
Jedyną inwestycją, która czeka, to zakup oryginalnego PCM, obecnie jest system Panasonica, co mi absolutnie nie przeszkadza, bo łączy się z telefonem i gra wyśmienicie, plus posiada kamerkę cofania
(taki już był jak kupiłem, wszystkie przewody i wtyczki są oryginalne, bez żadnych przeróbek)
Szukałem takiego modelu i takim stanie ponad rok, wiem co posiadam i wyceniam go na 299 tys.zł. (k/s) Chętnych zapraszam do kontaktu.
506 003 405
Następny krok to 911 50th anniversary Edition, mam już nawet jedna sztukę na oku
Pozdrawiam, Gianni
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka