Całość przyszła w kilka dni. Zamontowana bez problemu w zakładzie CarAudio w Gdańsku. Sam tego nie robiłem choć wszystko wyglądało na plug&play co potwierdzili spece po montażu. Bardzo polecam zestaw bo jest naprawdę mega (nie tylko w w porównaniu do PCM Wszystko działa z kierownicy. Nawet przy skręcaniu kół linie na kamerze cofania się wyginają. Jakość dźwięku petarda. Ściemnia się przy włączeniu świateł. Łączy się z OBD. Spasowanie jak fabryka. Jeżeli macie pytania chętnie odpowiem.
Możesz cyknac fotkę w dzień?? Chciałem montować zmieniarkę cyfrowa, ale gdyby była opcja montażu innego urządzenia z androidem to zdecydowanie Wolał bym ta druga opcję. Szkoda że porsche nie ma urządzeń które z zewnątrz wyglądają jak ori radio.
Tutaj fota w dzień: https://photos.app.goo.gl/VxwRjdW3uJ0nhumE2 Enkoder jest konieczny jeżeli ma się zestaw bose fiber optics. Płaciłem cło i vat niestety bo sprzedawca wpisał prawdziwą wartość sprzętu w dokumenty.