tylko buda od 911 a silnik skrzynia i reszta od czegoś innego.Gdzieś czytałem (jak powiedział )ze w oryginalnym stanie nie dało się tym wygodnie jezdzić
Nr klubowicza: 582
No też jakoś mi nie wygląda. Szukam znajomych kształtów , ale bliżej do 964. To pewnie nowy projekt biznesowy Holka, myślę, że znajdą niejednego chętnego. Ale pozytywnie zazdraszczam bo też chciałbym jeden raz taki projekt zrealizować!
Nr klubowicza: 381
Podszybie i rozstaw wycieraczek z 993, więc baza wygląda na 993 - bo nie sądzę żeby ktoś ten element w zasadzie konstrukcyjny wymieniał. Praca bardzo ładna i schludna - węgiel pod zderzakiem bardzo stroi. W zielonym ceramika - fajny smaczek. Ogólnie fajna zabawa, bo fantazja tylko ogranicza - tylko talary szybko znikają w oczach przy tej zabawie. Po RWB coś o tym wiem
Nr klubowicza: 288
tommypear napisał(a):
Hmm nasuwa mi sie jedno "Ale to juz bylo i jest" Czy one nie sa podobne do Singer-ów ? Co nie zmienia faktu, ze kawal dobrej roboty. Ujezdzal bym
Najbardziej podobne są do Porsche .Singer pierwszy zrobił backdate i dlatego każdy następny projekt będzie do tego porównywany. W Hołka brakuje mi trochę smaczków z F i nie pasuje mi tapicerka ale oczywiście to rzecz gustu