Właśnie o te dodatkowe niespodzianki chodzi:) przeglądając oferty Boxsterow cena nie wydaje mi się zbyt wysoka jak za ten rocznik nawet biorąc pod uwagę wymalowanie połowy auta, mogę się mylić ponieważ nie miałem jeszcze styczności z marką Porsche a Boxsterem zainteresowałem się gdy przypadkowo "wpadłem" na jedno z ogłoszeń tego modelu i dużym zaskoczeniem była cena za tak fajne auto:) od tygodnia szperam po forum i czytam sporo opinii z których wynika że niestety bardzo ciężko trafić na Boxsa w przyzwoitym stanie, ciężej gdy człowiek nie wie jak "ugryźć" kupno takiego modelu, może ktoś mógłby się wypowiedzieć na co należy zwrócić szczególną uwagę, jakie są najważniejsze punkty Porsche Boxster które należy sprawdzić i ewentualnie w jaki sposób to zrobić, tutaj też pytanie ile mikronów ma ori lakier w tym modelu? Czy przy zakupie nowego auta występowała opcja braku oznaczeń na tylnej klapie? Roczniki na lampach są widoczne bez demontażu? Najważniejsze dla mnie to jak ocenić stan silnika w Boxsterze bo tu mogę mieć zdecydowanie największy problem