Jeszcze raz zwracam się z prośbą o jakiekolwiek info na temat tego auta. Byłem go wczoraj oglądać i wszystko na moje oko było ok. Jestem wstępnie umówiony na sprawdzenie w poniedziałek auta w ASO. Praktycznie jedyne co mnie zastanawia to czy cena jest adekwatna do samochodu. Pewnie jak każdy po prostu nie chciałbym przepłacić.
wygląda na fajne autko !
podoba mi się w opisie, że komis może doinstalować sejf, aby auto zrobiło się bankowozem... niesamowite...cabriolet jako wóz do bezpiecznego przewożenia kasy
Moim zdaniem bardzo ciekawy i świetnie wyposażony samochód.
Jeśli jest bezwypadkowy jak jest napisane w ogłoszeniu to z pewnością oferta godna uwagi.
Cena w odniesieniu do tych egzemplarzy które jednak istnieją jest raptem o kilka tyś wyższa niż średnia rynkowa.
Na duży plus faktura z VAT 23% a nie marża czy inne wynalazki.
Gdybym szukał takiego samochodu to z pewnością pofatygowałbym się go obejrzeć
No i niestety... Jutro byłem umówiony na spradzenie auta w ASO Sopot, ale niestety ktoś mnie ubiegł i kupił go dziś... Może ktoś z użytkowników ma jakieś informacje na temat fajnego egzemplarza boxstera S 987 manual na sprzedaż?