Autor |
Wiadomość |
Cember666
|
Napisane: 13.06.2024, 16:44 |
|
Dołączył: 24.01.2014 Posty: 303 Lokalizacja: Wrocław/Wałbrzych
Nr klubowicza: 942
|
Witam, W dniu wczorajszym opłaciłem składkę na dwa lata, otrzymałem też informację o loginie (podałem Cember666 - figuruję pod nim na forum od 2014) wraz z nowym hasłem, mimo to nie mogę się zalogować podanym hasłem do strony klubowej, pod starym kontem nie widzę pełnej funkcjonalności jak dla członka klubu, a jedynie taką jak dotychczas (niezrzeszony), a także otrzymałem inf.,iż moje czlonkostwo jest ważne do lutego 2026, mimo że opłaciłem składkę wczoraj tj. w czerwcu. Według maila nadano mi numer członkowski 942 Proszę o informację i sugestie do kogo lub na jaki adres mailowy się zgłosić z powyższymi problemami. Pozdrawiam
_________________ Apartamenty nad polskim morzem; IG: morskie.grzybowo Booking: https://www.booking.com/Share-4aX4H3Garaż: 982C - MY18 718 Cayman
|
|
Góra |
|
Bengalski
|
Napisane: 13.06.2024, 22:00 |
|
Nr klubowicza: 111
|
Wygląda na to, że jednak już masz dostęp. Odnośnie składki wyjaśniłem w mailu. Pozdrawiam Darek
|
|
Góra |
|
|