PROBLEM Z ZAWIESZENIEM pneumatycznym. Sprawa wygląda tak : cayenne stoi wyżej od strony kierowcy około 1 cm jak i przód jak i tył niż strony pasażera , kiedyś już mialem taki przypadek tylko na odwrót. Pojechałem na kalibracje zawieszenie i przód ustawił się idealnie a tył była różnica około 2 mm i mowili że nie dało rady ustawić idealnie . Teraz problem powrócił tylko że z drugiej strony , ma ktoś jakiś pomysł co zrobić ?? co może być zepsute że żle ustawia wysokość komputer ??
Jeśli nie ma nieszczelności to sprawdziłbym czujniki poziomowania i później kompresor a na końcu wyspę zaworową Czy występuje jakiś błąd związany z zawieszeniem?
Identyczny problem miałem po złym poskładaniu kompresora po czyszczeniu.
zabardzo dopompowuje tylko lewy tył , tylko ten miech jest wyżej , i tak się stało po wymianie zaworka , zero błedów, reguluje się ale trzyma tak jakby poziom wyzej niz w innych 3 . moze zakupiłem na allegro jakaś słabą podróbke zaworka jest taka możliwość ?? Proszę o sugestie , bo żle to wygląda optycznie