|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
| Autor |
Wiadomość |
Lukasina
|
Napisane: 28.09.2025, 9:04 |
|
|
|
Hej. Mam do Was pytanie. Posiadam Cayenne z 2020 salon polska i nie mogę wyłączyć trybu prywatnego żeby móc włączyć wentylacje , czy też zamknąć auto. Pojazd z aplikacją jest połączony widzę przebieg, poziom oleju itp tylko poziom prywatny jest włączony przy opcjach dot ładowania, kilmy, drzwi. Czy wiecie co to może być.?W aucie poziom prywatny jest odznaczony.
|
|
| Góra |
|
Grzegorz 66
|
Napisane: 28.09.2025, 12:24 |
|
|
|
Mam to samo,z tą różnicą,że u mnie raz działa,raz nie działa. W aplikacji My Porsche wszedłem na,,moje konto”,wybrałem ,,kontakt i pomoc” i zadzwoniłem na podany tam numer,przedstawiając problem. Po tygodniu otrzymałem maila,że konieczne jest zresetowanie dwóch podzespołów w serwisie. Jeszcze nie wiem,czy to pomoże,bo będę to robił 16 października.
|
|
| Góra |
|
Lukasina
|
Napisane: 28.09.2025, 14:34 |
|
|
|
Ok, Dziwne dla mnie jest to, że klika funkcjonalności działa a resztę jest blokowane przez tryb prywatny. A Tobie znika ten tryb?
|
|
| Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|