Witam ponownie kolejny problem z moim cayenne 2003 rok a mianowicie mam problem z centralnym zamikiem tzn w ciagu dnia działa bez problemu ale jezeli zostawie auto na noc i rano chce wejsc do auta to jest problem czy z pilota czy łapiąc za klamke auto sie otwiera i odrazu zamyka czasem nie reaguje na pilota w kluczyku jak juz uda mi sie wejsc to musze wyjąc plastikowy kluczyk ze stacyjki i wlozyc normalny i wlączyc zapłon ale wtedy włącza sie alarm i pozniej przez caly dzien jest ok czy ktos moze miał taką przypadlosc,gdzie znajduje sie moduł od centralnego zamka
dziekuje za odp. no to mam problem jak zdiagnozowac ktory zamek bram mozliwosci diagnozy w tym aucie zakupiłem interfejs piwis ale pracuje tylko ze starą wersja durametric a tam tylko łączy sie z silnikiem zainwestował bym w cos leprzego ale to juz duze koszta jak probowałem sie rozejzec to niestety koszta około 1500-2000zł a to juz sporo
A wie moze ktos gdzie w cayenne 4.5 turbo 2004 rok wpiąć sie z odcieciem zaplonu wpiełem sie w bezpiecznik 10 a na podszybiu z lewej strony ale jak sie wpiełem pod niego to w momęcie kiedy odcieło zapłon gineły ustawienia auta a wiec czy wie ktoś w którym miejscu znajduje sie bezpiecznik od pompy paliwa lub przekaznik
Witam, U mnie pojawił sie taki problem że po wymianie zamka w drzwiach kierowcy (niestety w zamku padł albo nie łączył do końca jeden z silniczków, raz zamykał zamek raz nie) z pilota auto otworzę i zamknę alarm się uzbroi, ale jak już chcę to zrobić kluczykiem w zamku to auto zamknę (wszystkie drzwi się zaryglują, alarm się uzbroi) jak chcę kluczykiem otworzyć samochód to otworzę tylko drzwi kierowcy reszta drzwi pozostaje zaryglowana i alarm nadal jest uzbrojony... dodam tylko że otwieranie i zamykanie szyb z kluczyka w zamku działa bez zarzutu... Kurcze nie wiem o co chodzi..??? Może spotkaliście się z taką sytuacją? Ktoś to przerabiał?