|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
ledakar
|
Napisane: 29.01.2023, 8:02 |
|
|
Cześć,
w styczniu odebrałem moje Cayenne Coupé E-Hybrid PE i jestem bardzo zadowolony z auta, tylko jedno mi nie daje spokoju. Otóż przez restrykcje wyleciały mi całkowicie matryce - z konfiguracji i nie można było ich domówić. Zatem mam standardowe LED'y i pytanie czy można kupić osobno matryce i je doposażyć przez Porsche Centrum? Jest to technicznie możliwe?
M.
|
|
Góra |
|
ChrisR
|
Napisane: 31.01.2023, 9:23 |
|
|
Technicznie możliwe, ale fizycznie niewykonalne, brak tych lamp nawet do zamówienie do aut z fabrycznie matrycami; problem dotyczy też Panamery i jego brak rozwiązania podobny. Z uwagi na czekjący lift, do jego momentu braku nie uzupełnią.
|
|
Góra |
|
ToMili
|
Napisane: 16.02.2023, 22:52 |
|
|
Hey, męczyłem ten temat z kilkoma ASO w naszym kraju, niestety na obecną chwilę jedynie co można zrobić to ledy pdls wymienić na przyciemniane ledy pdls. Ja również utknąłem na tych światłach ledowych i mimo, że znalazłem oryginalne matrycowe do kupienia i mam chętnego speca, który to jest w stanie zrobić to świadomość utraty gwarancji studzi mój zapał i czekam na możliwość przez ASO lub na koniec gwarancji jeszcze kilka lat....
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 3 ] |
|
|