Kupiłem uszkodzone, wystrzelona poduszka kierowcy i przedni pas. Po naprawie i poskładaniu auto nie da się odpalić - jest HOLD - system hybrydowy się nie uaktywnia - wyświetla błąd układu hybrydowego. Pytanie zasadnicze, czy jest jakiś układ w którym zapisuje się np. historia wypadku i nie można odpalić dlatego. Wydaje mi się że to będzie jakaś pierdoła, która blokuje cały układ hybrydowy, auto się nie ładuje, nie odpala i tak z błędów układu

007000 external temperature sensor ? (gdzie jest w tym cayenne czujnik temp. zewnętrznej?, P05A500 - radiator shutter - obwód ? żaluzja chłodnicy ?, U14D500 - Hybrid warning lamp, U14D400 - Hybrid fault lamp ?, U14D300 - engine indicator lamp request - high voltage battery ?, P162400 - Fault lamp acyivated by another control unit ?.
Ogólnie to te błędy w obwodzie silnika, ten czujnik tempreatury mnie zastanawia, żaluzja chodnicy - jest chyba procedura adaptacji, ale tutaj coś chyba w obwodzie zasilania ?
Czy miał ktoś podobny przypadek z hybrydą ? po kolizji. Takie kupiłem, naprawiłem i chciałbym uruchomić - czy trzeba jakiś moduł wyczyścić po wypadku ? znalazłem na youtube jakieś info ale dotyczące modelu wyżej hybrydy
https://youtube.com/shorts/oj6VO2rEQ8I? ... .915.022.Gczy wiecie jaki moduł należy wymienić po wypadku ? moduł baterii ? gdzieś coś coś szczątkowo jakieś info są ale mało precyzyjnie