Witam
No mam te swoje Vr6 z 2004, takiej właśnie zdroworozsądkowej wersji Cayenne szukałem .Zasadniczo auto fajne ale ma kilka (jak na razie ) broblemów :
1 - to ogarnę , chyba klasyk opadająca kalapa ,siłowniki do wymiany oczywiście ich umiejscowienie super
2 - to mnie wkurza i o tym już coś tu i tam czytałem , otóż tylną kalpę mogę otworzyć tylko i wyłącznie z przyciski w drzwiach co w parze z jej opadaniem jest mega upierdliwe ,Co zrobić żeby się otwierała razem ze wszystkimi drzwiami tak ,,normalnie , nie muszę mieć nawet opcji samej klapy z kluczyka .
3 - też wkurza , oświetlenie wnętrza ,jak się otwiera drzwi czy nawet kliknie kluczykiem to ładnie się oświetla tył a przód nie .Te górne lapmki ,,z przycisku działają ta środkowa nie działą w żadnej pozycji - jest ciemno.Tak trochę prymitywnie ciemno w aucie mam .
4 - teraz hit , to raczej się nie naprawi ewentualnie czy można usprawnić otóż mam wersję chyba z manualną klimą tam gdzie wszyscy mają sterowanie temperaturą na prawą i lewą stronę to ja mam duże 2 przyciski temperatura i wiatrak .Taka bieda edyszyn jak w linku poniżej
https://jasmine-porschalink.co.uk/parts ... 11521-nos/i do tego mam tam też przyciski do fabrycznego Vebasto .No da się z tym żyć ale czy jest cień szansy że wymiana tylko panelu ( plus ewentualna podpinka pod kompa i losowanie ) zrobi z tego normalny klimatronic czy bebechy wewnątrz też do wymiany - czunik temperatury jest w panelu więc nadzieja jakaś jest .No taka wersja : grzane nawet kanapy tylne , roletki w drzwiach , Bose , obszta skórą deska i taka o klima głupol