Pytanko odnośnie napędów a dokładnej jednej z opcji.
Mianowicie przesuwając "pokrętło" od napędów do przodu spinam centralny most, jeszcze raz do przodu i spina się przód, analogicznie dwa razy do tyłu wszytko się rozpina,
i teraz kiedy żaden z napędów nie jest włączony przesuwam pokrętło do tyłu, tutaj gdzie jest narysowana droga/autostrada, i nic się nie dzieje nie wiem dlaczego nie ma żadnego błędu na pulpicie ani w komputerze przy włączeniu stacyjki wszystkie trzy diody mrugną nie wykazując zadnego błędu, auto wyposażone jest maksymalnie jak tylko można było tak więc opcja tam musi być dostępna.
Nic się nie martw i Ty i ja i wszyscy użytkownicy Cayenne mają tak samo, ma mój rozum to jest po prostu pokazanie w którą stronę z powrotem załączać na zwykłą szosę
dokładnie tak jak napisał sojs z jedną małą uwagą. Pierwszy raz do przodu - zapinasz blokadę centralną, drugi - zapinasz REDUKTOR a nie przód. W cayenne masz stałe 4x4+ blokada centralnego+ reduktor (istniała jeszcze wersja z blokadą poprzeczna na tylnym moście ale jest bardzo rzadka - to było trzeci raz do przodu i trzecia lampka:) )