mariuszsoq ma rację kolego moim zdaniem daj sobie spokój chyba że szukasz kłopotów na NOWY ROK za takie pieniądze to można kupić dawcę części i to jeszcze potrzebna modlitwa o zwrot inwestycji zrobisz jak zechcesz twoja kasa ja bym nawet do niego nie podszedł ulep i tyle. Ps.Takie pieniądze można wydać dużo lepiej chyba że koniecznie musisz mieć Cayenne.
mariuszsoq ma rację kolego moim zdaniem daj sobie spokój chyba że szukasz kłopotów na NOWY ROK za takie pieniądze to można kupić dawcę części i to jeszcze potrzebna modlitwa o zwrot inwestycji zrobisz jak zechcesz twoja kasa ja bym nawet do niego nie podszedł ulep i tyle. Ps.Takie pieniądze można wydać dużo lepiej chyba że koniecznie musisz mieć Cayenne.
Ciekawe co piszecie.. wartosc rynkowa moze i leci w dol ale wartosc na AC od 3 lat jest mniej wiecej taka sama przynajmniej w moim wypadku i jest w okolicach 50tys. Niemniej przy kazdym v8 z tej serii zalecana bardzo duza doza ostroznosci i ja sam nie wiem czy kupilbym 4,5 nawet gdybym mial od wlasciciela 100% zapewnienia ze jest wszystko tip top.. ryzyko wtopienia relatywnie wysokie w stosunku do mozliwosci tego silnika..
Przede wszystkim 3,6 to konstrukcja vw nie porsche i na pewno jest mniej awaryjna. Duzo lepszy wybor jesli nie chcesz koniecznie v8. Co do ceny sie nie wypowiadam bo nie zgadzam sie z Bawaria M5 w tej kwestii..