Jednego Caymana już mam, ale potrzebuję drugiego Albo Boxstera. Koniecznie S, manual ewentualnie PDK. Najchętniej gen 2. Tylko 100% bezwypadkowe. Są chętni na sprzedaż?
Do jednego Caymana mieści mi się pół rodziny. Do dwóch wejdzie cała
na to by nie wpadł Osobiście myślałbym nad drugim autem typu Cayenne - bo w cenie Caymana kupisz fajnego Cayenna ,lub ewentualnie sprzedałbym Caymana aby kupić 911
Mam do sprzedania Caymana S po lifcie. Przebieg 100k. rocznik 2009. PDK, pakiet chrono plus, sportowy wydech. Dodatkowo prawie nowe zimówki Pirelli SottoZero 2, używane jeden sezon. Samochód świeżo po dużym przeglądzie: wymienione wszystkie płyny (z przekładniowym włącznie), pasek klinowy. Klocki i tarcze wymienione 30k temu, sprawdzone w ASO w czerwcu. W listopadzie wymienione wahacze. Minus jest taki, że auto do sprzedania od 02.09.2015, bo sprowadzony przeze mnie jako mienie przesiedleńcze i nie mogę wcześniej sprzedać. Jeśli Cię to nie przeraża, zapraszam na priv.