Jak w temacie http://www.zdunek.com.pl/cms.php?i=364&o=2928 ...cena niska a św mikołaj dopiero w grudniu,auto chyba całe lakierowane,tylko jeden kluczyk i jeszcze pare znaków zapytania...wiem wiem kto mało płaci - dwa razy płaci...
Mimo, ze nie oglądałem to zabiorę głos-przez bardzo długi czas to ogłoszenie wisiało w sieci jako anons prywatnej osoby, może teraz w rozliczeniu za coś u Zdunka zostawili. Kolega raz był oglądać ale szybko się zniechęcił-nie pamiętam już szczegółów, jedynie że mu się nie spodobało i że spodziewał się lepszego stanu przy tym przebiegu.
Widziałem to auto tak na szybko....całe lakierowane lewy tylny błotnik 800 mikronów czyli... sparciałe opony,niedawno wymieniany tylny amortyzator więc chyba był strzał w dupala....no i umówmy sie panowie w tej cenie to nic dobrego nie mozna kupić,jak ktoś kiedyś napisał na forum kupisz tanio - kupisz drogo (ale to dowiesz się po czasie)
Pytając czy ktoś zna to auto chodziło mi o historię bądź poprzednich właścicieli....
Aha auto podobno sprowadzone z niemcowni brak kopi odprawy celnej,w książce serwisowej tylko jeden wpis.....i te sparciałe opony z 2007 roku,troche dziwne,pewno długo stał (u blacharzy bo wychodził im przystanek autobusowy)