To jest moje byle auto, przebieg raczej sie zgadza bo ja go kupilem z przebiegiem 88 tys co bylo udokumentowane, a sprzedawalem go z przebiegiem w granicach 100tys, moze nawet mniej.. Srodek byl idealny jak sprzedawalem, amortyzatory z tego co pamietam do wymiany juz byly ale nowy wlasciel mial to zrobic. Wizualnie niczym sie nie rozni od momentu sprzedazy poza felgami.. Xenony, obnizony, na klapie spojler carbon, mam do niego jeszcze kierownice carbon i obudowe zegarow carbon wystawione na gieldzie, tylne lampy led, boczne kierunki led, hardtop bez listewek..
Widzialem w innym temacie, ze pisales o poduszce, xenonach i zderzaku "laczacych sie w jedna calosc (powypadkowa) wiec dodam, ze zderzak kosztuje 10x tyle co zwykly uzywany (Ingo Noak) i z takim przyjechal juz z Niemiec a xenony za prawie 10% wartosci tego auta zakladalem juz ja niedlugo przed sprzedaza i bynajmniej nie mialo to zadnych powiazan wypadkowych, byl sprawdzany miernikiem i caly samohcod byl w oryginalnym lakierze (ale po szczegoly zapraszam na PW), za mojej kadencji nie mial zadnych przygod a poduszka byla idealnie w kolorze kierownicy (mam fotki) wiec to raczej wina kiepskiej fotki.
Sprowadzalem go bezposrednio z Niemiec, wiec mam tez sporo zdjec.. I cos takiego
http://www.youtube.com/watch?v=QdH2q_j4 ... AAAAAAAGAA Auto Dusza tez wie o tym aucie wiele bo tam jezdzilem od momentu zakupu..
Mysle, ze spokojnie mozesz jechac go obejrzec bo na 100% jest w lepszym stanie niz 99% boxsterow jakie znajdziesz.. Za 48k z hardtopem warto