Witam, panowie chodzi mi o to czy ma ktoś doświadczenie, ewentualnie jakiś program (okolice śląska) żeby sprawdzić moje auto pod względem wypadania zapłonu? Sprawa wygląda tak że jak rano zapalam auto i do puki obroty nie spadną wydaje się że jest ok, po chwili obroty schodzą do około 800 i czasami zaczyna kuleć motor pstryka coś jakby z lewej strony pod kolektorem i jak dodam gazu kilka razy sprawa się normuje i później jest dobrze, choć czasami na sekundkę lub dwie w trakcie przyśpieszania też się zdarzy ale to raz na dwa tygodnie. Najbardziej wkurza mnie ta poranna niedyspozycja bo nie wiem co robić, stąd pytanie może ktoś miał podobny problem. Wymieniłem już świece, a cewki zmieniał ponoć poprzedni właściciel i przy wymianie świec cewki wyglądały jak nowe więc sam już nie wiem. Byłem w Auto Dusza to nie za bardzo chciał podłączać kompa bo jeżeli nic nie świeci na desce to komp nic nie pokaże, ASO zaczyna rozmowę od 600zł więc jeżeli ktoś może pomóc to chętnie poczytam podpowiedzi. Jeżeli będzie trzeba to pojadę do ASO ale może wspólnie udało by się coś zaradzić, Auto Dusza podpowiadał o cewkach, mimo nowych lubią padać, ewentualnie jakaś pompa paliwa przy silniku, co wy na to? Jak ktoś ma jakiś ciekawy program chętnie podjadę, oczywiście nie za darmo