Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 13:22 

Andrzej_K napisał(a):
Matschke napisał(a):
oj tam, czemu w kazdym watku zwiazanym z osiagami Karola Porsche musza byc napinki ? dajcie sobie wszyscy na luz i juz.... auto wymiata i tyle, a to ze nikt z nas przepisowo nie jezdzi, to nic nowego ;)

Fakt. Zawiść - nasza narodowa cecha. Co niektórych chyba szlag trafia, że ktoś ma taki wóz i szukają dziury w całym. A że nie ma się do czego przyczepić to zaczynają się absurd i Himalaje hipokryzji.

jest dokladnie tak jak piszesz...i jak tu sie nie denerwowac.
jak Ci biedni ludzie musza sie meczyc, jacy oni musza byc nieszczesliwi...tylko dlaczego wybrali sobie forum mojej ulubionej marki ktorej zawsze bronie jak lew !!!!!!

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 13:25 

Nr klubowicza: 170
Karol, a myslales kiedys o wyprawie do Moskwy, zeby tam wyklepac niektorym z tego Unlim 500+ :)

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Tytuł: Re: sam
PostNapisane: 21.03.2011, 13:26 

Vjackmax napisał(a):
spoon napisał(a):
18 latek na motorze? Z pewnoscia jezdzi po Warszawie 60km/h...
Znakomita wiekszosc wypadkow z udzialem motocyklistow, spoowodowana jest przez kierowcow jednosladow.
Dziwie sie ze nie masz obaw zwiazanych z tym...

zanim napiszesz bzdury, sprawdź proszę...
WIEKSZOŚĆ wypadkow z udzialem motocyklistow, spoowodowana jest przez kierowcow SAMOCHODÓW

Niestety GŁÓWNIE z powodu chamstwa i beznadziejnej kultury jazdy w/w

jasne bo motocykl sie przemieszcza w takim tempie ze przecietny kierowca zmieniajacy pas nie jest w stanie tego odnotowac......
ja rozumiem ze zrzeszacie tu uzytkowinkow ktorzy porsche jezdza do 120km/h ale nie wierze ze kierowca hayabusy nie bedzie przekraczal tej predkosci.

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 13:28 

Matschke napisał(a):
Karol, a myslales kiedys o wyprawie do Moskwy, zeby tam wyklepac niektorym z tego Unlim 500+ :)

no nie, bo podrodze nie przekroczylbym 120km/h czyli jechalbym ze 2 tygodnie, wiesz ze bezpieczenstwo najwazniejsze.
w sumie to mnie ten niespelniony kierowca wyscigowy wyedukowal, zdejmuje jedna sprezarke, po co mi tyle mocy.

a lotusem na torze poznan bede jezdzil bez jednej swiecy, bedzie bezpieczniej...

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 13:29 

Nr klubowicza: 170
ech, ten Twoj sarkazm :)

Było 997.1 TT - 563 KM
Jest: 991.2 TTS - 585 KM na razie :)

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 14:22 

:) :) aż mi się buzia cieszy jak czytam posty z (Anonimem) w roli głównej ... :) :)

Ps. Ja do krytyki nie mogę się przyłączyć ponieważ nie jestem "lepszy" ale cały czas staram się zmienić ...

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 16:33 

co do motorów to juz sie zaczyna...
http://nasygnale.pl/gid,13244720,img,13 ... leria.html

Chyba szkoda życia na motor niezaleznie od tego z czyjej winy sa te wypadki - na pewno wypadków na motorach jest statystycznie za dużo.

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 17:44 

to jest tragedia. :cry:

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 17:52 

Nr klubowicza: 164
To jak juz tak sobie tragedyzujemy to macie reportaz z tego o czym pisalem - czyli 'ghost driver' - poniewaz Karol mi zwrocil uwage, ze nie wyjasnilem o co chodzi i pomyslal ze to jego tak nazwalem, to wyjasniam:
Ghost driver - to kierowca jadacy pod prad na autostradzie. Statystycznie najczesciej nacpany albo samobojca.
Wlasnie z takim sie minalem w zeszlym tygodniu wieczorem na Wegrzech, zaraz potem bylo to:

Quote:
Hi Jerzy,

As you thought it was really fatal accident last night on the M3 highway caused by a suicide car driver driving against the traffic.....

http://galeria.index.hu/bulvar/2011/03/ ... e=lUNQUOTE

[/list]

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 18:30 

To powiem Ci Jurek że miałeś sporo szczęścia że udało Ci się z nim minąć. A tak wogóle to w Polsce też można trafić na takich gatunków- czyli 'ghost driver' ?

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 18:37 

Nr klubowicza: 164
W zeszlym roku pod Lodzia. Starszy pan sie po prostu tragicznie pomylil.
A wiozl wnuczki...
Problem ghost driverow w PL jest raczej marginalny - bo autostrad tez niewiele... U nas chyba dalej liderami statystyk sa nachlani.
No i caly system nauki jazdy jest do kitu. U nas sie uczy parkowac przede wszystkim.

Dobra, Panowie dajmy spokoj z tym tematem bo dola mozna zlapac.
Rozne rzeczy sie dzieja i recepty nie znajdziesz na wszystko.

Jurek

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 19:53 

Matschke napisał(a):
oj tam, czemu w kazdym watku zwiazanym z osiagami Karola Porsche musza byc napinki ? dajcie sobie wszyscy na luz i juz.... auto wymiata i tyle, a to ze nikt z nas przepisowo nie jezdzi, to nic nowego ;)

Jak to nikt ? Dz....lski na 100% jeździ przepisowo, przecież pół życia był milicjantem....:)

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 20:16 
Członek Zarządu PCP

Nr klubowicza: 189
Niedawno jechał Fiatem Uno z żoną i córką pod Wrocławiem. Kierowca 70+, ale że córka nie zauważyła? Jedno szczęście że z tego drugiego auta nikt nie zginął.

Witek
będzie: chyba 718
było: 964 '91, 944 '85, 924 '85, 996 '02, 997S '09

http://www.komunikado.pl agencja public relations

Tytuł:
PostNapisane: 21.03.2011, 21:34 

Aureoo napisał(a):
Matschke napisał(a):

Jak to nikt ? Dz....lski na 100% jeździ przepisowo, przecież pół życia był milicjantem....:)

i to obywatelskim :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 54 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]