Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Dzięki Daro
PostNapisane: 23.08.2017, 18:26 

Dzięki Daro za wywalenie mojego ogłoszenia. Niestety nie mam pojęcia nie tylko jaki jest regulamin, ale nawet gdzie go znaleźć. Nie wiem też jak umieścić ogłoszenie w dziale Kupię/Sprzedam bo jest zablokowany. Mam wrażenie, że kiedyś tak nie było, bo umieszczałem jakieś rzeczy. Nie usiłuję nikogo spamować, ale zasady są mega nieczytelne.

PostNapisane: 23.08.2017, 18:43 

Nr klubowicza: 263
Regulamin znajduje się od dawna w pierwszym wątku działu przywitań , bo tam stawia się pierwszy krok, oraz w tym dziale jest powtórzony.
regulamin-forum-t13237.html
Nie możesz pisać w dziale sprzedaży to powinno dać ci do myślenia dlaczego tak jest, zasada jest prosta i czytelna po 25 postach (nie spamach , bo takie zostaną usunięte) nabywa się możliwość wstawiania ogłoszeń.

8. Moderator ma prawo usuwania wiadomości, przenoszenia jej do dowolnego działu oraz zamykania tematu jeżeli stwierdzi, że dana wiadomość:
8.1 obniża ogólny poziom forum,
8.2 została napisana w sposób niezrozumiały (niepoprawna pisownia, popełnienie licznych błędów ortograficznych, użycie slangu młodzieżowego lub branżowego),
8.3 została napisana w nieodpowiednim dziale,
8.4 została napisana przy braku związku z tematem.

A tu nawet wytłuszczonym drukiem stoi jak wół:

16. Możliwość pisania ogłoszeń w dziale Giełda mają tylko i wyłącznie forumowicze z liczbą postów powyżej 25 oraz klubowicze bez względu na liczbę napisanych postów.

Obrazek

PostNapisane: 24.08.2017, 0:04 

Dzięki, przyjąłem do wiadomości.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]