Jak w przypadku innego ogłoszenia, widzę iż klubowicze mogą wystawiać inne auta niż Porsche.
Właśnie w związku z Porsche, pozbywam się także E46 M3 Competition - bardzo fajna egzemplarz kultowego już auta. Na wstępie podaje VIN WBSBL93475PN63007 - auto z USA, udostępniam raporty jakie sam miałem do tego auta wykupione.
Egzemplarz w świetnym stanie - zachęcam zajrzeć do ogłoszenia na otomoto, widać tam na zdjęciach całe auto jak i detale.
Egzemplarz w najbardziej pożądanej konfiguracji: kolor Interlagos dostępny tylko w pakiecie Competition, bez szyberdachu i bez navi. Wnętrze z cynamonowymi skórami w idealnym stanie - fotele w pełni elektryczne z pompowanymi boczkami i lędźwiami.
Świeżo odnowione felgi i kupione nowe Michelin Pilot Sport 4S (dot z tego roku 2022).
Do auta mam wydech Supersprint Lightweight Race oraz komplet nowych oryginalnych Stylingów 67. Całe nadwozie w fabrycznym lakierze, maska i przedni zderzak - kupione nowe w ASO i malowane tak aby wszystkie elementy nadwozia miały pierwszy lakier.
Do samochodu jeszcze cała masa nowych części z ASO - cokolwiek mi się nie podobało bo było stare jak np uszczelki okien, czy zmatowione tylne lampy - wszystko kupiłem nowe w ASO. Wszystkie "stare" części też zachowałem i dodaję do auta - lampy, kierunkowskazy etc.
Competition już w serii ma w porównaniu ze zwykłym M3 lepsze hamulce, tu dodatkowo tarcze dwuczęściowe ESS.
Poza tym Competition posiada: tryb MTM (protoplasta MDM)uruchamiany z kierownicy, inną przekładnię kierowniczą, inne obręcze kół.
Samochód sprzedaje prywatnie na umowę KS. Cena jaką chciałbym uzyskać za auto z wszystkimi częściami - a jest tego cała skrzynia nowych do silnika i zawieszenia z ASO, a także wydech i drugie nowe OEM 67'ki to 155000zł. Nie ukrywam, że mam presję z racji sytuacji na szybkie pozbycie się tego auta - zachęcam do składania ofert.
https://www.otomoto.pl/oferta/bmw-m3-e4 ... sPreview=1W przypadku M3, mogę przyjąć w rozliczeniu tańsze auto - najchętniej jakieś stare. Z nowszych np., Boxster 1gen - silnik, skrzynia i pochodzenie bez znaczenia - liczy się tylko dobry stan techniczny.