Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
PostNapisane: 27.06.2023, 21:39 

Cześć,
Nie dopilnowałem konfiguracji i kupiłem Cayenne z fotelami (8 kierunków regulacji). Nie są najwygodniejsze i zastanawiam się czy nie wymienić foteli na model wyżej (14 kierunków regulacji), podobno to całkiem inne fotele.
Czy ktoś z was przerabiał temat wymiany foteli? Czy serwis może coś takiego zrobić? Czy myślicie że fotele które mam obecne będzie można w miarę łatwo sprzedać?

PostNapisane: 27.06.2023, 22:59 

Rozumiem ze masz fotele „komfortowe” ?

Wziąłem je specjalnie przy konfiguracji i uwierz mi są dużo wygodniejsze od „sportowych” jeśli chodzi o długie trasy. Tak wiem sportowe wyglądają dużo lepiej ale czasem trzeba pokierować się rozsądkiem…

Myśle ze fotele można wymienić ale cena w ASO będzie odpowiednia…

Nie wiem jak później w razie gwarancji approved …

Daj znać co udało się ustalic.

PostNapisane: 3.07.2023, 23:21 

Mam również fotele komfortowe - są bardzo wygodne, wybrałem je celowo robię często długie trasy, tylko u mnie była możliwość 14 kierunkowa regulacja.

Natomiast odnośnie prób wymiany czegokolwiek w ASO to jakaś porażka pytałem o dołożenie homelink - "nie da się".
Np. podczas konfiguracji auta to świateł nie mogłem wybrać matrix i mam jedynie PDLS (no i jestem załamany nimi) próbowałem z ASO rozmawiać o wymianie na matrix teraz i lipa a szczerze oni sami nie mają pojęcia co i jak można zrobić opierają się na decyzjach, które wysyła im importer lub centrala i tyle z nimi rozmowy " nie można zmienić" "nie będzie działać" " nie ma tych matrix dostępnych" itp. a ja mam 2 firmy, które to mogą zrobić i światła są dostępne w niemieckich sklepach on-line (oryginaly) jedynie gwarancja a dokładnie jej utrata mnie powstrzymuje przed wymianą poza ASO.

PostNapisane: 6.07.2023, 2:47 

@ToMili

Jak ja Cię rozumiem. Ten sam problem mam. My wyleciały z konfiguracje matryce i nie da się ich teraz dołożyć. Mimo, ze normalnie można kupić je na rynku i technicznie jest to możliwe, to ASO mówi, ze się nie da...

Może zbiorcza petycja do Porsche Polska? :)

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]