hej, też jeżdżę Volvo i bardzo się cieszę, że je wymieniam na nowe auto już za niedługo. ja mam 190cm wzrostu i Volvo, moim zdaniem, ma fatalne fotele dla osób tak powyżej 187/188cm. no ale to moje zdanie
. zdarza mi się po długiej podróży Volvo przesiąść się do Porszaka na godzinę/dwie aby "wyprostować" plecy
...
Jesli chodzi o pojeżdżenie Porsche, to 2 opcje: z powodu kryzysu, salony pozbyły się wielu aut testowych i w tej chwili trudno jest je namówić na to, aby wypożyczyły Ci auto a na dodatek na weekend...!... tym niemniej możesz oczywiście negocjować i słyszę od czasu do czasu, że komuś jednak się to udało.
Druga opcja, to masz niedaleko do Lipska. Tam jest nie tylko fabryka w której coś tam produkują
, ale jest również tor na którym można pojeździć. Wypożyczenie 911-tki kosztuje bodajże ok., 290 euro, Cayman trochę taniej. Panamera/Cayenne nie pamiętam, bo mnie nie interesują, ale pewnie też w tych granicach. Znajdziesz na pewno w internecie linki do tej fabryki, możesz się umówić i poszaleć. (wybieram się wstępnie w maju).
Trzecia opcja na pasażera: mamy zlot klubowy 9 kwietnia na torze Poznań. Przyjedź, daj się poznać, a na pewno ktoś Cię przewiezie. Niestety tylko jako pasażera
, ale będziesz mógł zobaczyć różne modele w akcji.