Witam ! Ktoś z kolegów ma doświadczenia ze stosowania preparatów do impregnacji dachów z materiału ? Jest tyle produktów ze niewiem co wybrać .
Proszę podzielcie się ze mną co ewentualnie stosowaliscie i z jakim efektem
Potrzebuje zaimpregnowany swoją 911:))
Pozdrawiam i dziękuje
303 jest już trochę na rynku - jednakże od tego czasu powstało wiele lepszych - polecam Ci Gtechniq I1 - oczywiście stosuj po uprzednim oczyszczeniu dachu.
Tak kupiłem, używam, stosuję u Klientów. Jak chcecie to przygotuję porównanie na tym samym dachu kropelkowania wody po użyciu 2 wspomnianych preparatów.
Ja uzywam preparatow Renovo-wg mnie bardzo dobre-uzywalem zarowno do czyszczenia, odswiezenia koloru jak i impregnacji. Jezdze bez hardtopu i wg mnie sprawuje sie ok
Dzięki zadomowieni . W końcu zaimpregnowalem po oczyszczeniu preparatem Gyon. Ladńie kropelkowe i wydaje się ok . Jak dłużej leje wodę to trochę wsiąka , ale jeżdzę z tym od marca
W moim mercedesie W124 cabrio stosowalem i stosuje srodek do impregnacji , dziala rewelacyjnie ! tak dlugo jak woda "perli" sie na dachu jest ok!!!!! Pozdr