Cytuj:
Generalnie z Porsche na PS3 jest bieda... w GT5 kilka RUF'ów, ale standardy są, brak widoku ze środka itd. NFS graficznie są bardzo fajne, ale model jazdy mi nie pasuje. Za bardzo chyba do GT5 przywykłem... Forza na Xboxa, ale to się wiąże z zakupem drugiej konsoli...
Czyli tak jak myślałem
Widok ze środka w moim przypadku jest zbędny, bo zastępuje go stojaczek z deską rozdzielczą który wyrzeźbiłem
, ale brak choćby 911'tki to spora strata.
NFS jak dla mnie zbyt zabawkowy i zwariowany a sam model jazdy mało realny. GT5 jest w tym temacie chyba najlepszy .... no ale prosi brak .
Cytuj:
poniewaz ja z branzy, to pochwal sie jakims linkiem do tych symulatorow lotniczych
Wiem, wiem Maćku jesteś człowiekiem z Ventumair
Nie chcę tutaj się panoszyć Yoshi w jego wątku, więc jeżeli to miało by być problem to poniższą informację proszę przenieść lub usunąć .
Moja strona to
www.symulatory.com , ale na niej znajdziesz tylko sklep z zestawami modelarskimi do budowy własnych kokpitów i trochę gotowego sprzętu w wersji HOME. Sama strona jest cienka ale zwyczajne nie ma czasu od kilku lat aby się za to zabrać
Tą bardziej poważną część naszej działalności znajdziesz na
www.flightsimulatorcenter.com . Jest to strona naszego włoskiego partnera i wszystko co tam znajdziesz w w temacie B737NG jest naszej produkcji (my projektujemy i produkujemy a włosi dodają soft, kleją swoje naklejki , szukają klientów i robią wsparcie techniczne)
Najbardziej zaawansowany projekt powstaje teraz pod Padwą i jest to Symulator Lotniska i może to Ciebie Maćku zainteresuje - zobacz proszę na to :
http://www.flightsimulatorcenter.com/Ne ... 6&lang=ENG
Dolna część czyli 14 kokpitów jest nasze, reszta czyli symulacja wieży kontrolnej jest włoska.