Nr klubowicza: 164
Coś mi się wydaje, że PCP mógłby całkiem porządnie cały fitness club wyposażyć.
W razie czego mam eliptyk vision fitness jeszcze na zbyciu. A jak sprzęty Kettlera się nie sprzedadzą to dam znać. Tanio pójdzie. Też jeszcze mi się nie chciało go wystawić ale już od roku mam life fitness - bo to jednak lepsza marka, więcej funkcji i jeszcze lepiej wygląda.
Najlepiej jakby od czasu do czasu (nie za często, bo mogłoby to mnie osłabić) wpadła na niego piersiasta blondynka i żeby tak fajnie falowały jej włosy...
W sumie profesjonalnie rozpisana dieta to 2 miesiące. Wcześniej jakąś metodą prób i błędów / nie do końca dobra dieta też ponad 2 miesiące. Suma sumarum w ponad 4 miesiące.
Ze słynnym hasłem "ćwiczenia bez diety, jak seks bez kobiety" zgadzam się w 1000%. Ale mimo wszystko polecałbym standardową siłownię, przecież niektóre są otwarte 24h, wiec i czas się znajdzie. I zamiast na aerobach skupiłbym się na treningu siłowym, szczególnie nogi, gdzie się można nieźle spocić. W tamtym roku przez dwa miesiące zszedłem z 95 na 80 kg, więc chyba nieźle.