|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
Autor |
Wiadomość |
GrzesiekD
|
Napisane: 20.05.2018, 14:59 |
|
|
Witam kolegów i koleżanki Jeśli 3 czerwca nie macie co robić możecie podjechać na zlot klasyków w Będzinie (woj. śląskie). Ostatnio byłem swoją 911 z 2002 nikt mnie nie wyrzucił wiec jeśli nawet nie macie "klasyka" zawsze możecie swoim prosiakiem się pojawić... wjazd na plac jest darmowy. Można się spotkać, porozmawiać i pooglądać inne piękne samochodziki. Tutaj link do stronki organizatorów: https://www.facebook.com/events/1928997587175675/Ja planuję podjechać swoją 11ką - ostatnio byłem jedynym prosiakiem, a szkoda bo pięknie się nasze auta mogą prezentować na takim zlocie
|
|
Góra |
|
GrzesiekD
|
Napisane: 4.06.2018, 20:05 |
|
|
Chyba nikt z forum nie przyjechał - a szkoda... Można było przyjechać z dzieckiem i świetnie się bawić. Obok klasycznych samochodów, przyjechał też jakiś BWP, T-34 oraz haubica. Byli także strażacy i jeden radiowóz policji (dzieci bardzo chętnie właczały syreny policyjne i strażackie ). Czołg T-34 można było zwiedzać, było także odpalanie silnika, BWP wejść do kabiny, strażacy pokazywali wóz bojowy oraz jego wyposażenie... Znowu moje Porsche było samotne no nic może następnym razem ktoś z was się zjawi.
|
|
Góra |
|
berni500
|
Napisane: 4.06.2018, 20:09 |
|
Nr klubowicza: 582
|
Weekend niestety długi...
Góra |
|
tommy
|
Napisane: 24.06.2018, 11:09 |
|
|
GrzesiekD napisał(a): Chyba nikt z forum nie przyjechał - a szkoda... Można było przyjechać z dzieckiem i świetnie się bawić. Obok klasycznych samochodów, przyjechał też jakiś BWP, T-34 oraz haubica. Byli także strażacy i jeden radiowóz policji (dzieci bardzo chętnie właczały syreny policyjne i strażackie ). Czołg T-34 można było zwiedzać, było także odpalanie silnika, BWP wejść do kabiny, strażacy pokazywali wóz bojowy oraz jego wyposażenie... Znowu moje Porsche było samotne no nic może następnym razem ktoś z was się zjawi. Grzesiek jak nikt nie był z forum jak ja byłem
|
|
Góra |
|
GrzesiekD
|
Napisane: 20.08.2018, 8:58 |
|
|
tommy napisał(a): GrzesiekD napisał(a): Chyba nikt z forum nie przyjechał - a szkoda... Można było przyjechać z dzieckiem i świetnie się bawić. Obok klasycznych samochodów, przyjechał też jakiś BWP, T-34 oraz haubica. Byli także strażacy i jeden radiowóz policji (dzieci bardzo chętnie właczały syreny policyjne i strażackie ). Czołg T-34 można było zwiedzać, było także odpalanie silnika, BWP wejść do kabiny, strażacy pokazywali wóz bojowy oraz jego wyposażenie... Znowu moje Porsche było samotne no nic może następnym razem ktoś z was się zjawi. Grzesiek jak nikt nie był z forum jak ja byłem A to czemuś się nie odezwał... nawet nie wiedziałem .... ale przyjechałeś jakimś Porsche (nie widziałem żadnej innej sztuki ... ale może przeoczyłem...
|
|
Góra |
|
tommy
|
Napisane: 20.08.2018, 10:25 |
|
|
GrzesiekD napisał(a): tommy napisał(a): GrzesiekD napisał(a): Chyba nikt z forum nie przyjechał - a szkoda... Można było przyjechać z dzieckiem i świetnie się bawić. Obok klasycznych samochodów, przyjechał też jakiś BWP, T-34 oraz haubica. Byli także strażacy i jeden radiowóz policji (dzieci bardzo chętnie właczały syreny policyjne i strażackie ). Czołg T-34 można było zwiedzać, było także odpalanie silnika, BWP wejść do kabiny, strażacy pokazywali wóz bojowy oraz jego wyposażenie... Znowu moje Porsche było samotne no nic może następnym razem ktoś z was się zjawi. Grzesiek jak nikt nie był z forum jak ja byłem A to czemuś się nie odezwał... nawet nie wiedziałem .... ale przyjechałeś jakimś Porsche (nie widziałem żadnej innej sztuki ... ale może przeoczyłem... Nie porsche, ale nawet rozmawialiśmy, byłem zr1. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
|
|
Góra |
|
GrzesiekD
|
Napisane: 20.08.2018, 11:46 |
|
|
tommy napisał(a): GrzesiekD napisał(a): tommy napisał(a): GrzesiekD napisał(a): Chyba nikt z forum nie przyjechał - a szkoda... Można było przyjechać z dzieckiem i świetnie się bawić. Obok klasycznych samochodów, przyjechał też jakiś BWP, T-34 oraz haubica. Byli także strażacy i jeden radiowóz policji (dzieci bardzo chętnie właczały syreny policyjne i strażackie ). Czołg T-34 można było zwiedzać, było także odpalanie silnika, BWP wejść do kabiny, strażacy pokazywali wóz bojowy oraz jego wyposażenie... Znowu moje Porsche było samotne no nic może następnym razem ktoś z was się zjawi. Grzesiek jak nikt nie był z forum jak ja byłem A to czemuś się nie odezwał... nawet nie wiedziałem .... ale przyjechałeś jakimś Porsche (nie widziałem żadnej innej sztuki ... ale może przeoczyłem... Nie porsche, ale nawet rozmawialiśmy, byłem zr1. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka hehe...no to teraz już kojarzę To może na następne (na które założyłem osobny wątek) wpadnie prosiakiem?
|
|
Góra |
|
tommy
|
Napisane: 20.08.2018, 12:04 |
|
|
GrzesiekD napisał(a): tommy napisał(a): GrzesiekD napisał(a): tommy napisał(a): GrzesiekD napisał(a): Chyba nikt z forum nie przyjechał - a szkoda... Można było przyjechać z dzieckiem i świetnie się bawić. Obok klasycznych samochodów, przyjechał też jakiś BWP, T-34 oraz haubica. Byli także strażacy i jeden radiowóz policji (dzieci bardzo chętnie właczały syreny policyjne i strażackie ). Czołg T-34 można było zwiedzać, było także odpalanie silnika, BWP wejść do kabiny, strażacy pokazywali wóz bojowy oraz jego wyposażenie... Znowu moje Porsche było samotne no nic może następnym razem ktoś z was się zjawi. Grzesiek jak nikt nie był z forum jak ja byłem A to czemuś się nie odezwał... nawet nie wiedziałem .... ale przyjechałeś jakimś Porsche (nie widziałem żadnej innej sztuki ... ale może przeoczyłem... Nie porsche, ale nawet rozmawialiśmy, byłem zr1. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka hehe...no to teraz już kojarzę To może na następne (na które założyłem osobny wątek) wpadnie prosiakiem? No problem, ale nie we wrześniu bo mnie nie będzie. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
|
|
Góra |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 8 ] |
|
|