Start Strona klubowa Kalendarz imprez Sklep Porsche Polska
Nazwa użytkownika Hasło Zapamiętaj mnie Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 4:20 

Czasu na jazdy :D

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 9:14 

Nr klubowicza: 412
Gratulacje zakupu i wiele frajdy z :drive:

Marcin
było: 986, 987S, 996.2 Targa Orient Red Metallic
jest: Macan S i Boxster 718
http://WWW.AURAN.PL
http://WWW.MISSALA.PL
Perfumeria Quality Gdańsk

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 11:27 

PoZoR napisał(a):

Dzięki Marcin :-)

A kiedy Ty coś zmajstrujesz? Daj znać to spotkamy się na małe bla, bla, bla o doswiadzczeniach przy zakupie Porsche :piwo: Mam jeden ciekawy namiar.

Pozdrawiam :D

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 11:40 

Cały czas szukam coś sensownego, ale niestety z mizernym skutkiem.
Ciężko o ładną sztukę taką jaką był Twój Boxster. :D
Jak masz coś ciekawego to dawaj na PRV.

pzdr. :piwo:

Marcin

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 12:10 
Prezes PCP, Cz. Honorowy

Nr klubowicza: 002
Czarek,

gratuluję zarówno sprzedaży jak i zakupu cukiereczka, życzę żeby dobrze się sprawował i dawał wiele fanu swojemu Panu...;)

były: 924, 944, 928, 964, 996, 997, 986 S,
będzie: 981 GTS? ;)

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 15:43 

Oglądałem auto i jest ok, ale dla mnie 60 tyś w aucie 3 letnim i to w sportowym to trochę dużo. Chciałem go kupić, ale pan z Porsche Wawa nie polecił mi tego samochodu, ponieważ był to samochód zastępczy i nie wiadomo kto jak nim jeździł, jedni mogli go katować inni troche mniej, ale gratuluje zakupu. :)

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 15:52 

Ohohoho, pewnie lepiej kupić taki co ma przejechane 10 tysięcy, tylko pytanie czy ma tyle przejechane bo stał na blacharni czy dlatego że ktoś nie miał czasu :) Kwestia szczęścia na jaki się trafi :D

Widzę że jak ktoś robi 911 ponad 20-30 tysięcy na rok to jej sprzedaż jest prawie nie możliwa, więc nie wiem jak sprzedam w przyszłości swoją 911 :twisted:

Tytuł:
PostNapisane: 11.07.2012, 15:58 

KoKoS zapomniałeś,że może mieć 10 tyś bo ktoś w licznik wsadził swoje parchate łapska...

Tytuł:
PostNapisane: 12.07.2012, 11:43 

Gratuluję zakupu!

Oby dobrze się sprawował. Z chęcią bym kiedyś podjechał i zobaczył na żywo, jak się prezentuje i jeździ :) 8) :drive:

PS.Boxster sprawuje się świetnie :)

Tytuł:
PostNapisane: 12.07.2012, 17:29 

ravestation napisał(a):
Gratuluję zakupu!

Oby dobrze się sprawował. Z chęcią bym kiedyś podjechał i zobaczył na żywo, jak się prezentuje i jeździ :) 8) :drive:

PS.Boxster sprawuje się świetnie :)

Dziękuję, pozdrawiam i zapraszam :drive: :lol:

C.

Tytuł:
PostNapisane: 12.07.2012, 17:51 

Bobas napisał(a):
Oglądałem auto i jest ok, ale dla mnie 60 tyś w aucie 3 letnim i to w sportowym to trochę dużo. Chciałem go kupić, ale pan z Porsche Wawa nie polecił mi tego samochodu, ponieważ był to samochód zastępczy i nie wiadomo kto jak nim jeździł, jedni mogli go katować inni troche mniej, ale gratuluje zakupu. :)

Miałem identyczne obawy i bardzo długo zastanawiałem się nad tym faktem. Jednak poradziłem się kilku specjalistów i stwierdzili, że jeżeli samochód był własnością Porsche i służył ich klientom to obowiązuje ich specjalna procedura serwisowania auta po każdym kliencie. Druga sprawa, że zdecydowałem się kupić to np. 12-miesięczna gwarancja, tuż przed zakupem zrobiono duży przegląd z wymianą czesci eksploatacyjnych, wymieniono opony oraz odnowiono wnętrze i lakier kosmetykami Swiss Vax. Jak do tej pory nie znalazłem takiego, bezwypadkowego i z pełną historią modelu 4S z PDK, aby tak był przygotowany do sprzedaży.

Dodam jeszcze, że rok temu miałem okazję kupić 997 4S przed liftem rocznik 2008 od Krzyśka Hołowczyca, który zamienił Porsche na Nissana GTR :dontknow: Auto wtedy miało 3 lata i najechane ok. 70 tys km i właśnie myślałem wtedy tak samo jak Ty - auto sportowe, które było na co dzień użytkowane (katowane?) przez profesjonalnego "ścigacza" - pewnie będzie zajeżdzone... I nie kupiłem. A ktoś nie zastanawiał się i kupił od razu podobno w rewelacyjnej cenie i jeszcze z gwarancją. On jeżdził bez problemu, a ja dalej rok śledziłem i oglądałem oferty i du.... :oops:

Pozdrawiam Bobas i życzę owocnych poszukiwań :D

Tytuł:
PostNapisane: 14.07.2012, 17:09 

Jest jeszcze takie Turbo czarne, na czarnych felgach jest od Leszka Kuzaja i auto jest w świetnym stanie, tylko są tutaj obawy, czy auto nie było uderzone, bo sam mi wspominał, że kiedyś jeździł jak wariat.
Co do 4S to mam na oku własnie białą z jasnym środkiem z 2010r. Przebieg prawie 9 tyś. km, właśnie takiego samochodu szukam, młody z niskim przebieg, chociaż może być jakiś przekręt, dlatego sprawdzę go w ASO porządnie.

Tytuł:
PostNapisane: 19.09.2012, 22:13 

CeBe napisał(a):
PoZoR napisał(a):

Dzięki Marcin :-)

A kiedy Ty coś zmajstrujesz? Daj znać to spotkamy się na małe bla, bla, bla o doswiadzczeniach przy zakupie Porsche :piwo: Mam jeden ciekawy namiar.

Pozdrawiam :D

Wlasnie po dlllugich poszukiwaniach "cos" zmajstrowalem 987 jutro sie pochwale :D

Marcin

Tytuł:
PostNapisane: 19.09.2012, 23:30 

CeBe napisał(a):
:thumbup: OFERTA NIEAKTUALNA !!! BOXSTER SPRZEDANY :thumbup:

A tak przy okazji odpowiem "Miłemu" - nie widziałeś mnie, bo mało jeżdziłem (głównie weekendy, zloty PCP i ASJP w Poznaniu), no i już w Toruniu nie zobaczysz - chyba, że gościnnie przyjedzie obecny właściciel z Bydgoszczy, bo tam został sprzedany :-)

Teraz możesz mnie zobaczyć w Toruniu w 911 997 4S Coupe PDK in Grey Meteor Metalic :drive:

See You :D

CeBe a więc do zobaczenia kiedyś na drodze! Niestety ja Porsche pochwalić się nie mogę... Niemniej jednak miło będzie spotkać dziewięćset jedenastkę w Piernikowie :)

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]