Witam drodzy Klubowicze mam pewien problem i chciałem zasięgnąć informacji.Dwa dni temu wymieniłem górne wahacze w swoim Porsche Cayenne 4.8 gts rok 2008 na drugi dzień wyświetlił mi się błąd zawieszenia.Po powrocie do mechanika sczytano następujące kody błędów 0064;0057;3234;1333;1336 nie wiem co oznaczają bo były po angielsku.Bardzo proszę o informacje na temat tych kodów lub info. czy istnieje strona z kodami błędów po polsku do mojego modelu Porsche. Za wszelkie informacje i wskazówki z góry Dziękuję
Dołączył: 8.07.2007 Posty: 5188 Lokalizacja: Rawa Mazowiecka/Warszawa
Nr klubowicza: 193
Żaden standardowy komputer nie połączy się z modułem zawieszenia w Cayenne. Musisz podjechać do serwisu gdzie mają Piwisa lub ewentualnie Durametrica (tutaj czasem są też problemy). Kody błędów znajdziesz w internecie, ale podejrzewał, że te które odczytał jakiś kts nie będą od zawieszenia.
Zawieszenie pracuje poprawnie? Tzn. teraz z błędem to pewnie w ogóle nie pracuje, ale zaraz po odebraniu auta wszystko było ok? Może nie zablokowali zawieszenia przed podnoszeniem auta?