Otwórz drzwi od strony kierowcy i na tabliczce znamionowej(czy jak ona się tam nazywa) będą wymienione wszystkie rozmiary felg i opon jakie mogą na "legalu" wejść do Twojego auta. Jak 20 cali tam nie jest uwzględnione to nie kombinuj.(Wszystkiego najlepszego w 2017r).
Lubie duze koła przy samochodach i chodziło mi po głowie poprawienie wyglądu 911 tki . Tym bardziej ze przy modelu 991 fabrycznie montowane są koła 20 cali .
Ale w takim razie po waszych sugestiach rozwaze pozostanie przy rozmiarze 19 cali .
w 996 był max 18, w 997 było 19, w 991 jest 20. Ale moim zdaniem profil 25 to rzeźnia, a panowie przy konstrukcji policzyli obciążenia na 19 cali i pewien profil. Moim zdaniem nie ma co ich poprawiać. Zrobisz co uważasz, ale miej to na względzie
przemyslałem i zostaje przy oryginalnych 19 tkach od S-ki które mam na samochodzie . Co prawda są to koła od S-ki z 997.1 a ja mam 997.2 ale bardzo ładnie wyglądają te kołą .
Tak , dostałęm drugie oryginalne od Ski 997.2 z nowymi zimówkami ( takie jak by szprychowe ) tylko poprzedniemu wlascicielowi podobały sie te co teraz sa na lato załozone czyli od 997,1 S-ki poniewaz mają inne ET i bardziej wystają na zewnątrz .
Miałem w caymanie 11x20" na oponie 305 25 i weszły bez większych problemów, te z ogłoszenia to oryginalne techarty bo mają logo 'wygrawerowane' na ramieniu, podróbji nie mają