Parę zdjęć:
https://www.fotosik.pl/u/simprez/album/2521421Wrzuciłem wszystkie foto, przepraszam, ale kompletnie zabrakło mi ochoty do selekcji
No i żałuję, że nie zrobiłem zdjęcia combo-karawany: 740+986
Ilość Porsche - miazga! Po prostu przejęły imprezę! Ponoć 20 szt. ale myślę, że mogło być więcej!
Sporo egzemplarzy widziałem po raz pierwszy. I sporo osób poznałem chyba po raz pierwszy. Co za niesamowity zlot!
Gratulacje dla Pasji Porsche (i Marcina chyba w szczególności) za wysiłek i talent organizacyjny - naprawdę udane spotkani
Szczególne podziękowania za wszelką pomoc jaką mi okazaliście w dotarciu na zlot. Bo tak, Boxster pokazał focha. I utknął o jeden most za daleko :evil1:
Awaria wysprzęglika sprawiła, że utknąłem na pasie zieleni jakieś 1,5km od Tauron Areny.
Kolejny raz objawiły się niesamowite talenty
tsubasy!
Dziękuję Ci Marcin za błyskawiczną pomoc. Za doholowanie pod Tauron Arenę na lince! Za mocarnym Volvo 740.
Dziękuję organizatorom KKN za to, że przezornie 740 na takie wypadki przygotowali i zgodzili się wypożyczyć
Dzięki dla Adamaxa! Za to, że równie przezornie był zaopatrzony w linkę!
Dzięki dla Damiana (mam nadzieję, że nie pomyliłem się, z góry przepraszam) za wypożyczenie haka holowniczego (mój od pół roku leży na półce przy drzwiach wejściowych, czekając aż go w końcu zabiorę schodząc do auta... )
Osobne ukłony dla przesympatycznego laweciarza - Jarka z Czech-Hol
Jarek to niesamowicie profesjonalny gość, jeszcze bardziej niesamowicie pozytywnie zakręcony i pomocny. Krakus z wyboru, Słowak z pochodzenia, Czech z ksywki
Powrót do domu to była osobna przygoda
Polecam pomoc drogową Jarka: 796 012 112