Dzięki. Już jestem po kontakcie z Gumisiem Szukam używek nie starszych niż z 2018. Byle czego nie kupię. Jak nikt nie będzie miał nic ciekawego - kupię nowe u Gumisia. Na tą chwilę to nic pilnego - więc nie ma presji. A może ktoś z kolegów ma coś co "przeszkadza " mu w jego "zapasach" albo po aucie którego już nie ma.
Kiedyś kupiłem używki do dostawczaka, no bo po co lepsze? No i pękła jedna na autostradzie, także nigdy więcej i każdemu odradzam od tej pory, tym bardziej do 911. Dopiero co kupiłeś auto, więc czemu nie kupić nowych opon i mieć spokój na dłuższy czas?
Dzięki. Już jestem po kontakcie z Gumisiem Szukam używek nie starszych niż z 2018. Byle czego nie kupię. Jak nikt nie będzie miał nic ciekawego - kupię nowe u Gumisia. Na tą chwilę to nic pilnego - więc nie ma presji. A może ktoś z kolegów ma coś co "przeszkadza " mu w jego "zapasach" albo po aucie którego już nie ma.
Moim zdaniem to słaby pomysł, opona to przecież podstawa bezpiecznej jazdy. Przemyśl to sobie na spokojnie jeszcze raz.
Zobaczę czy i ktoś , coś zaproponuję. Nowych nie wykluczam. Gumiś proponuje atrakcyjne ceny , więc jak nic pewnego nie trafię , kupie od niego nowe. Ale kto szuka , nie błądzi
Bartku jak coś to mam jakiś komplet 18-stek letnich i parę (tzn. 2 sztuki) tylnych zimówek, opony w stanie wizualnym i bieżnikowym OK, tylko parę lat już mają, oddam za darmo, ale raczej nie polecam do nowej Twojej 911-stki .
Bartku jak coś to mam jakiś komplet 18-stek letnich i parę (tzn. 2 sztuki) tylnych zimówek, opony w stanie wizualnym i bieżnikowym OK, tylko parę lat już mają, oddam za darmo, ale raczej nie polecam do nowej Twojej 911-stki .
Dzięki za propozycje Szukam jednak nie starszych niż 2018 .
Bartku nie obraż się ale nie prościej kupić dwie nówki i mieć spokój i gwarancję. Taka lekko używana i pięknym bieżnikiem też może się trafić uszkodzona po gwałtowniejszym najechaniu na krawężnik itp, a wyjdzie w trakcie wyważania. Ile na nich chcesz zaoszczędzisz.