witam
za racji tego ze jestem prawie zdecydowany na zakup Cayenne 4.5 V8 S 03-05 to mam do was kilka pytan i bede bardzo wdzieczny za odpowiedzi
otoz szukajac na kilku europejskich przegladarkach najbardziej zaciekawily mnie oferty sprzedazy Cayenne z Wloch:
http://www.autoscout24.pl/ListGN.aspx?v ... vmd0=18284
co o tym myslicie? czy takie ceny sa normalne? czy ktos z was sprowadzal Cayenne z Wloch?) dlaczego jest takie wiele Cayenne we Wloszech o ok. 10k tanszych niz w Polsce (po dodaniu do ich ceny oplat, itd), a wiec czy jest tu jakis haczyk?
kolejne pytanie dotyczy instalacji gazowej w wersji 4.5 V8 S, przeczytalem, ze nie ma z nimi problemu w Cayenne,
dlatego chcialbym zapytac przede wszystkim posiadaczy takowych instalacji, jak to wyglada w praktyce oraz ktore sa najlepsze i najbardziej niezawodne (czytalem, iz PRINS i BRC)?
gdzie mozna znalezc jakies sprawdzone warsztaty je oferuja w Malopolsce (nalepiej ok. Krakowa) i jak mniej wiecej ksztaltuja sie ich ceny?
chcialbym rowniez dowiedziec sie jak jest srednio ze spalaniem w gazie w/w konfiguracji?
PS. szukalem podobnych tematow na tym forum, szczegolnie odnosnie gazu w cayenne ale sie niedoszukalem wiec prosze o wyrozumialosc i ewentualne zamieszczenie linkow ponizej
ew. gdyby ktos dal mi na siebie namiary na PW, z kim bede mogl rzeczowo porozmawiac na te tematy to bede rowniez wdzieczny